Резюме від 31 серпня 2023

Тетяна

Фінансовий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Нестеренко Тетяна Володимирівна
Мета: Фінансовий директор
Зайнятість: повна, часткова, можливий віддалений формат, проектні завдання
Вік:42
Місто: Київ
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
2007-2008р. Приазовський державний технічний університет. Спеціальність: облік та аудит. Присвоєно кваліфікацію магістра.
1998-2003р. Донецький національний технічний університет, економічний факультет. Спеціальність: облік та аудит. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста.

Досвід роботи:
09.2022 - теперішній час Директор підприємства.
З 12.2021 ФОП (свій) послуги з бізнес-аналітика, фінансовий аналіз, побудова управлінського обліку, економічні розрахунки, послуги з ведення бухгалтерського та податкового обліку та інше.

02.2021-09.2021 Головний бухгалтер в будівельній фірмі.
Функції: координація бухгалтерської служби, побудова оперативного управлінського обліку, аналіз та контроль обліку на об'єктах, підготовка аналітичних звітів, аналіз собівартості продукції, аналіз проектів договорів та ін.

07.2020 – 02.2021 Фінансовий директор ТОВ «ДЛЗ Металург» (виробництво)
Функції: підготовка фінансової, податкової та внутрішньої звітності, побудова управлінського обліку та звітності, оперативний контроль та аналіз використання фінансових та виробничих ресурсів, мінімізація витрат виробництва, організація роботи економічної та бухгалтерської служб, контроль складання та виконання бюджету підприємства, звіт ДДС.

07.2018-07.2020 Фінансист ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас», (виробниче та видобувне підприємство з іноземними інвестиціями).
Функції: робота з валютними контрактами та платежами (ЗЕД), робота з банками (депозити, гарантії, купівля валюти, підготовка анкет та іншої інформації), робота з аудиторськими фірмами (підготовка інформації для звіту з трансфертного ціноутворення), складання та контроль виконання бюджету підприємства, аналіз економічних показників та ін.

11.2016- 07.2018 Головний бухгалтер ВАТ "Курдюмівський завод кислототривких виробів" (видобувне підприємство).
Функції: бухгалтерський та податковий облік у повному обсязі. Підготовка фінансової, податкової та внутрішньої звітності, оперативний контроль та аналіз використання фінансових та виробничих ресурсів, контроль роботи економічної та бухгалтерської служб, проходження аудиторських перевірок.

09.2015-11.2016 Аудиторська Фірма "Фактор-Аудит" м. Харків.
Функції: аналіз звітності підприємств з МСФЗ та ПСБО для підтвердження, перевірка дотримання податкового законодавства, бухгалтерського обліку, постановка управлінського обліку, очолювала робочі групи, проходила навчальні курси в Аудиторській палаті України з аудиту.

03.2013-31.07.14 ТОВ «Полтава-хліб 3» (завод із виробництва хлібобулочних виробів). Посада: Фінансовий директор.
Функції: оперативний контроль та аналіз використання фінансових та виробничих ресурсів, мінімізація витрат виробництва, організація роботи економічної та бухгалтерської служб, контроль виконання бюджету підприємства, підготовка внутрішньокорпоративної звітності.

01.2008-02.2013р ПП «ТПК». Посада Директор.
Функції: організація господарсько-економічної діяльності підприємства, розширення наявних та створення нових торгових площадок, залучення клієнтів, управління персоналом понад 50 співробітників, підготовка звітності засновникам, проходження різноманітних перевірок.
01.2006-01.2008р ЗАТ «Артемівський м'ясокомбінат» (завод з виробництва м'ясних виробів та напівфабрикатів). Посада заступника головного бухгалтера. Функції: контроль та ведення в повному обсязі бухгалтерського та податкового обліку, контроль використання сировини та інших ресурсів підприємства, здавання звітності, робота з аудиторами та контролюючими органами.
10.2003-03.2004 р. ЗАТ «Керамік» (завод із виробництва цегли, видобуток глини). Посада бухгалтера.
З 03.2004-12.2005 р. переведено на посаду заступника головного бухгалтера.
Функції: контроль та ведення в повному обсязі бухгалтерського та податкового обліку, формування та облік собівартості продукції, робота з постачальниками та покупцями, здавання звітності, робота з контролюючими органами.
Технічні навички: 1С, MeDoc, Windows, Word, Excel, Ліга Закон, банківські системи, інтернет та ін.

Можливість відряджень. Наявність закордонного паспорта, права категорії «В»
Особисті якості: відповідальність, ініціативність, вміння організовувати робочий процес, чесність, аналітичне мислення.

Досвід взаємодії з владою та практично всіма контролюючими органами. Знання та розуміння оптимізації витрат виробництва, оподаткування, нормативно-правових баз. Уміння забезпечить ефективну господарсько-економічну діяльність підприємства.
Проходила навчальні семінари з МСФЗ, ЗЕД, трансфертного ціноутворення та ін. Бажаний рівень заробітної плати від 80тис.грн.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: