Резюме від 14 січня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2497548

Бухгалтер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Увазі керівника відділу по роботі з персоналом:

Освіта:
У 2005 році закінчив 9 класів Загальноосвітньої школи № 18. Отримав Свідоцтво з відзнакою.
У 2008 році закінчив Аграрно-економічний коледж Полтавської державної Аграрної академії за спеціальністю «Фінанси». У 2011 році закінчив Полтавську державну аграрну академію. Здобув кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Фінанси і кредит». Отримав Диплом з відзнакою.

Додаткові тренінги та курси:
У 2008 році в Аграрно-економічному коледжі Полтавської державної Аграрної академії пройшов курси та отримав Диплом за спеціальністю «Оператор комп’ютерного набору».

Досвід роботи:
З липня 2011 року по липень 2012 року працював бухгалтером з обліку продуктів харчування у Централізованій бухгалтерії при Обласному наркологічному диспансері. У липні 2012 року був переведений до Полтавського обласного клінічного госпіталю для інвалідів війни на посаду заступника головного бухгалтера, де працюю і на даний час.

Особисті якості:
•Активна життєва позиція, цілеспрямованість;
•Відповідальність, оптимізм, оперативність;
•Організаційні здібності, комунікабельність;
•Ініціативність, креативність;
•Вміння працювати в команді.

Знання комп’ютера: впевнений користувач ПК (пакет MS Office, Інтернет, «ІС ПРО»)

Захоплення:
Захистив курсові роботи на тему «Бізнес-план — складова частина фінансового планування підприємств і його вдосконалення» та «Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та перспективи його функціонування». Захистив наукову роботу на тему «Операції з банківськими металами у банках м. Полтави».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: