Резюме від 6 січня 2022 PRO

Виталий

Юрист, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт, економіст з договірної та претензійної роботи СМТЗ, в.о. начальника СМТЗ

з 07.2017 по 01.2020 (2 роки 6 місяців)
НЕК "УКРЕНЕРГО", ВЕТ, Винница (енергорынок)

Полный спектр юридических услуг для предприятия. Забезпечення підрозділу ТМЦ, пошук необхідної продукції та матеріалів (якість, цінові пропозиції), ведення переговорів з постачальниками, оформлення відповідної документації на відпуск – отримання ТМЦ. Проведення ревізій складів ТМЦ та готової продукції, проведення інвентаризацій, тощо.

Юрисконсульт

з 07.2017 по нині (6 років 10 місяців)
Енергокомплекс, Винница (енергорынок)

Полный спектр юридических услуг для предприятия

Юрисконсульт

з 08.2015 по 03.2017 (1 рік 7 місяців)
ПАТ "МЕГАБАНК", Винница (Фінанси, банки, страхування)

Взыскание простроченной задолженности, участие в судах, работа с органами ГИС, деловая переписка, реализация залогового имущества

Предоставление юридических услуг

з 03.2012 по 08.2015 (3 роки 5 місяців)
ФОП, Винница (Юриспруденція)

Реєстрація, перереєстрація, закриття юридичних осіб та ФОП, внесення змін до установчих документів та їх реєстрація, отримання дозвільних документів, спілкування з фіскальними органами (техногенбезпека, СЕС, місцеві органи влади), участь в адміністративному судочинстві (оскарження актів, податкових повідомлень – рішень). Складання господарських, колективних, трудових, контрактів; правовий аналіз, підготовка і супроводження реалізації угод; юридична експертиза договорів та контрактів (оренда, суборенда, поставка, купівля – продаж тощо). Робота в сфері корпоративного права (проведення зборів засновників/учасників ТОВ, вкладання протоколів), внесення змін до установчих документів та їх реєстрація, претензійно – позовна робота, складання господарських, колективних, трудових, зовнішньоекономічних контрактів; правовий аналіз, підготовка і супроводження реалізації угод; юридична експертиза договорів та контрактів, оскарження актів ненормативного характеру контролюючих органів, представництво і захист інтересів товариства у відношеннях з державними органами, розгляд справ щодо захисту виключного права на знак для товарів та послуг, представництво в господарських судах всіх інстанцій.

Юрисконсульт

з 08.2011 по 11.2012 (1 рік 3 місяці)
АТ "ІМЕКСБАНК", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд, укладення та супроводження договорів, перевірка правового статусу кредиторів, претензійно – позовна робота щодо погашення дебіторської заборгованості, представництво в господарських судах, судах загальної юрисдикції, робота з органах ДВС щодо повернення існуючої заборгованості.

Юрисконсульт

з 01.2010 по 07.2011 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "АВАНТ ТРЕЙД" (Баядера Холдінг), Вінниця (торгівля лікеро-горілчаними виробами)

Отримання дозвільних документів, спілкування з фіскальними органами, претензійно – позовна робота щодо погашення дебіторської заборгованості, представництво в господарських судах, судах загальної юрисдикції, робота з органах ДВС щодо повернення існуючої заборгованості.

Начальник юридичного відділу

з 07.2006 по 01.2010 (3 роки 6 місяців)
АТ "Сведбанк) (АК "ТАС-Комерцбанк"), Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд, укладення та супроводження договорів, перевірка правового статусу кредиторів, претензійно – позовна робота щодо погашення дебіторської заборгованості, представництво в господарських судах, судах загальної юрисдикції, робота з органах ДВС щодо повернення існуючої заборгованості.

Начальник юридичної служби

з 06.2003 по 07.2006 (3 роки 1 місяць)
ЗАО "Вінницяпобутхім", Вінниця (Виробництво СМС)

Робота в сфері корпоративного права (проведення зборів акціонерів, реєстрація акціонерів, проведення емісії акцій), внесення змін до установчих документів та їх реєстрація, претензійно – позовна робота, складання господарських, колективних, трудових, зовнішньоекономічних контрактів; правовий аналіз, підготовка і супроводження реалізації угод; юридична експертиза договорів та контрактів, оскарження актів ненормативного характеру контролюючих органів, представництво і захист інтересів товариства у відношеннях з державними органами, розгляд справ щодо захисту виключного права на знак для товарів та послуг, представництво в господарських судах всіх інстанцій, представництво в судах загальної юрисдикції, представництво в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України.

Юрисконсульт

з 05.2002 по 06.2003 (1 рік 1 місяць)
ВФ КБ "ПриватБанк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд, укладення та супроводження договорів, перевірка правового статусу кредиторів, претензійно – позовна робота щодо погашення дебіторської заборгованості, представництво в господарських судах.

Юрисконсульт

з 08.2000 по 05.2002 (1 рік 9 місяців)
МПП "Фірма "МЕД", Вінниця (Виробництво, оптово-роздрібна торгівля)

Ведення кадрового обліку на підприємстві, укладення договорів, розгляд питань щодо придбання та захисту авторських та суміжних прав, розгляд справ в судах загальної юрисдикції (трудове законодавство), оформлення документації щодо права власності на цілісний майновий комплекс, оформлення документації щодо права власності на земельні ділянки.

Начальник юридичного відділу

з 01.1999 по 08.2000 (1 рік 7 місяців)
ВФ "Торговий дім "Газ України", Вінниця (Послуги для населення та бізнесу)

Розгляд укладення та супроводження договорів, претензійно – позовна робота щодо стягнення дебіторської заборгованості, листування з органами виконавчої влади, представництво в господарських судах, тощо.

Юрисконсульт

з 01.1996 по 01.1999 (3 роки)
АК АПБ "Україна", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд та укладення договорів, претензійно – позовна робота щодо стягнення дебіторської заборгованості, неустойки, розгляд справ в господарських судах, судах загальної юрисдикції (трудове, житлове законодавство).

Юрисконсульт

з 05.1995 по 01.1996 (8 місяців)
Вінницький обласний центр зайнятості населення, Вінниця (Зайнятість населення)

Розгляд та вирішення питань, пов’язаних з виконанням Закону України “Про зайнятість населення”.

Старший слідчий

з 02.1994 по 02.1995 (1 рік)
Прокуратура м. Вінниці, Вінниця (Охорона, безпека, оборона)

Порушення, розслідування, направлення до суду кримінальних справ.

Освіта

КГУ им. Т. Шевченка

Юридический, правоведение, Киев
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН НАУ 1С:Підприємство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

комунікабельність, гнучкість, оперативне рішення виробничих питань, ініціативність, вміння керування підлеглим колективом, формулювання особистої думки в письмовому вигляді, оформляння юридичної документації; аналітичний розум і структурне мислення, тактовність; здібність працювати в стресовій ситуації; орієнтація на кінцевий результат; вміння ефективно працювати в команді для досягнення поставлених завдань та цілей, можливість довготривалих відряджень; швидке навчання за новими напрямками.

Схожі кандидати

Юрисконсульт
Київ, Дистанційно

Адвокат, юрист, начальник юридичного відділу
Київ, Дистанційно

Lawyer, Legal Counsel
55000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист
30000 грн, Київ, Малин, Дистанційно

Юрисконсульт, адвокат
15000 грн, Полтава, Дистанційно

Помічник юриста
Луцьк, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: