Резюме від 22 жовтня 2017

Наталья

Доцент, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Бахмут
Готовий працювати:
Інші країни, Ялта

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пользователь ПК

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Несторук Наталя Анатоліївна – народилась 29.10.1974 р. у м. Артемівськ УРСР.
1992 р. закінчила СШ № 13 м. Соледар.
1997 р. закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю 7.01010101 – «Електроенергетика» і отримала кваліфікацію спеціаліста «Інженер-педагог».
2014 р. захистила у спецраді Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова кандидатську дисертацію по темі: «Методика навчання майбутніх інженерів-педагогів електромеханічного профілю до проведення експериментальних досліджень у процесі вивчення технічних дисциплін» за спеціальністю 13.00.02 – теорія та методика навчання (технічні дисципліни).
2014 р. присвоєно науковий ступень кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.02 – теорія та методика навчання (технічні дисципліни).
Науково-викладацька діяльність: викладач фізики Артемівського технікуму залізничного транспорту (1997-2001), старший викладач кафедри охорони праці та інженерної педагогіки Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (2001-2014).
Протягом викладання читала наступні дисципліни: фізика, вища фізика, електротехніка, безпека життєдіяльності, основи екології, валеологія, електричні станції та підстанції, електричні системи та мережі, електротехнічні матеріали, комплектні електроприводи, електропостачання та електрозбереження, теплопостачання та енергозберігання в енергетиці, основи теплоенергетики, техніка та технологія в галузі, електричні машини, охорона праці, основи інженерно-педагогічної творчості, теорія та методика виховної роботи, методика професійного навчання, методологічні засади професійної освіти, педагогіка.
Методична діяльність пов’язана з впровадженням у навчальний процес сучасних методів та технологій навчання а також наукових досліджень.
До кола основних наукових інтересів входять проблеми удосконалення та оновлення змісту фахової підготовки майбутніх фахівців, запровадження компетентнісно зорієнтованого підходу до навчання і виховання студентів, а головне - формування компетентнісного комплексу, достатнього для професійної діяльності в умовах реального виробничого або навчального процесу.
Автор понад 40 наукових праць.

Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії