Резюме від 19 березня 2024 PRO

Ольга

Менеджер з персоналу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший науковий співробітник

з 06.2013 по нині (10 років 11 місяців)
Інститут кормів та сільського господарства Поділля НААН, Вінниця (науково-дослідна діяльність)

розробка карти електронного ресурсного забезпечення для ефективності оцінки сортів кормових культур; розробка заходи щодо активізації просування наукової продукції інституту на ринку; підготовка, організація та проведенням міжнародних, регіональних і державних науково-практичних конференцій, семінарів, нарад, виставок.
Спільно з громадською організацією займаємося проектною діяльністю.

Начальник групи агро-кредитування відділу обслуговування малого та середнього бізнесу

з 04.2008 по 04.2013 (5 років)
ПАТ «Кредитпромбанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Підбір і підготовка співробітників на посаду кредитного експерта, закриття вакансій власного відділу, навчання та розвиток співробітників, моніторинг діяльності підлеглих співробітників в інших відділеннях банку, видача кредитів клієнтам орієнтованим на агробізнес і супровід клієнтів агронапрямку.

Освіта

Інститут агроекології і природокористування НААН

Аспірантура, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Спеціальність: «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища»
Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему: «Еколого-економічні аспекти розвитку ринку енергетичних культур для виробництва біопалива».

Кандидат економічних наук. Маю 15 наукових праць в галузі економіки природокористування.

Вінницький національний аграрний університет

Економіки та підприємництва, Вінниця
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Навчання в аспірантурі в період з 2009р. по 2013р. в Інституті агроекології і природокористування. Кандидат економічних наук в сфері економіки природокористування та охорони навколишнього середовища. Кандидатська робота на тему: "Еколого-економічні аспекти розвитку ринку енергетичних культур для виробництва біопалива"

Додаткова освіта та сертифікати

HR-менеджер

2023-2024, 2 місяці
Сертифікат

Персональний стиліст

2018, 2 місяці
Сертифікат

Знання і навички

Аналітичне мислення Гнучкість мислення Варіативність мислення Високий рівень емпатії Високий рівень емоційного інтелекту Планування Самостійне прийняття рішень Проактивність Комунікабельність Толерантність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Матю розуміння стратегії найму, розвитку персоналу, а також знайомих сучасними процесами та інструментами ефективного управління персоналом. Маю навички в області розвитку культури компанії, формуванні кадрового резерву. Знайома з сучасними методами формування карт посад, процесів on- та off- бордингу працівників та методів що допомагають у виконанні завдань HR.

Попередні місця роботи:
2006-2007 рр., ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України», стажер юридичного відділу.
Обов'язки - проведення оцінки майна, що надається в заставу; аналіз ринку майна і визначення справедливої ​​і заставної вартості майна, ступеня ліквідності; збір та перевірка документів, що підтверджують право власності та відсутність обтяжень на предмет застави

2007-2008 рр. ВАТ «Кредитпромбанк», кредитний експерт відділу мікрокредитування.
Обов'язки - залучення клієнтів, консультація по кредитних і супутніх продуктів банку, збір та перевірка необхідної документації для надання кредиту і оформлення застави, оцінка застави і визначення її ліквідності, супровід клієнтів протягом дії кредитного договору, моніторинг і контроль поточних кредитів.

2008-2013 рр. - ПАТ «Кредитпромбанк», начальник групи агро-кредитування відділу обслуговування малого та середнього бізнесу.
Обов'язки - підбір і підготовка співробітників на посаду кредитного експерта, закриття вакансій власного відділу, навчання та розвиток співробітників, моніторинг діяльності підлеглих співробітників в інших відділеннях банку, видача кредитів клієнтам орієнтованим на агробізнес і супровід клієнтів агронапрямку.


Цікавлюсь модою та Fashion-індустрією. Задля цього закінчила курси для розвитку своїх творчих навичок.
Курси крою та шиття
2015-2017
"Персональний стиліст" школи "Stylist" Маргарити Мурадової
2018, 4 місяці
Моє хоббі: пошиття та вязання одягу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: