Резюме від 2 жовтня 2022 PRO

Вадим

Повар-профессионал

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-заготовщик,мясник,сектор банкетной кухни

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
Fairmont grand hotel, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

повар-заготовщик,мясник,рыбник,сектор банкетной кухни

Старший смены

з 12.2020 по нині (3 роки 5 місяців)
р-н "ласточка", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

гарячий,холодный процессы,ведение учёта продуктов,составление заявок,банкеты

Повар-фриланс

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
silver-service, Киев (любое мероприятие)

приглашенный повар в различные заведения киева

Повар

з 12.2019 по 12.2020 (1 рік)
Royal Olympic Hotel Resorts, Киев (банкеты,фуршеты,конференции,кофе-брейки)

обслуживание банкетов любой сложности,конференции,фуршеты.сервировка и выдача готовых блюд свыше 200 персон.

Старший повар,су-шеф

з 12.2018 по 12.2019 (1 рік)
Кейтеринговая компания "Соль/Перец", Киев (выездные мероприятия,банкеты, фуршеты,создание рационов здорового питания для спортсменов)

выездные мероприятия,банкеты, фуршеты,создание рационов здорового питания для спортсменов.организация закупки продуктов,контроль и обучение персонала.

Повар,су-шеф

з 03.2017 по 12.2018 (1 рік 9 місяців)
кейтеринговая компания "ариар", Киев (кейтеринг+)

холодный процесс,выездное обслуживание,заготовки полуфабрикатов

Повар-фрилансер,приходяший Шеф-повар

з 02.2016 по 03.2017 (1 рік 1 місяць)
различные заведения и кейтеринги города Киев, Киев (обслуживание различных мероприятий различной сложности)

замена повара в ресторане,любой процесс,заготовки и выдача готовых блюд согласно меню

Су-Шеф

з 11.2014 по 02.2016 (1 рік 3 місяці)
р-н "Patio di Fiori", Луцьк (ресторан високої кухні)

Контроль усіх робочих змін кухарів,організація робочих процесів,налагодження поставок і постачальників.Сезонні зміни меню,проведення різноманітних мастер-классів.

Старший кухар

з 10.2013 по 10.2014 (1 рік)
р-н "Таймаут" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Робота кухарем денних і ночних змін на гарячому процессі...старший зміни...контроль роботи персоналу ресторану...контроль закупок...

Гарячий процесс,cтарший кухар

з 10.2012 по 10.2013 (1 рік)
р-н "Доверсоль" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Перші страви,соуси...гарячі страви...контроль і допомога на усіх процессах.

Гарячий процесс,старший кухар

з 10.2011 по 10.2012 (1 рік)
р-н "Lapsha Jazz" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Усі процесси,закупки,контроль якості,регулювання робочого прцессу.

Освіта

КНЕТУ

ФРГТБ,інженер-технолог, Київ
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси "Де-Леан"кухар 4-го розряду

2004

Знання і навички

MS Word Пользователь Internet Adobe Photoshop Total Commander

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Згодний до переїзду і проживання при гідних умовах


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: