Резюме від 1 лютого 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2680691

Бухгалтер, помічник бухгалтера, офіс-менеджер, адміністратор, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет, Рівненський державний гуманітарний університет

Факультет економіки та менеджменту, спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація магістр з обліку і аудиту; факультет української філології, кваліфікація магістр філології, викладач, спеціалізація «Редагування освітніх видань» (з відзнакою)., Рівне, Тернопіль.
Вища, з 2006 по 2014 (7 років 9 місяців)

Додаткова інформація

ОСВІТА:
2013 – 2014 – Рівненський державний гуманітарний університет, факультет української філології, спеціальність «Філологія. Українська мова і література», кваліфікація магістр філології, викладач української мови та літератури, спеціалізація «Редагування освітніх видань» (з відзнакою).
2011 – 2012 рр. – Тернопільський національний економічний університет, факультет аграрної економіки та менеджменту, спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація магістр з обліку і аудиту (заочне відділення).
2009 – 2013 рр. – Рівненський державний гуманітарний університет, факультет української філології, спеціальність «Філологія. Українська мова і література», кваліфікація бакалавр філології, вчитель української мови та літератури (з відзнакою).
2009 – 2011 рр. – Тернопільський національний економічний університет, факультет аграрної економіки та менеджменту, спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація бакалавра з обліку і аудиту.
2006 – 2009 рр. – Технікум технологій та дизайну Національного університету водного господарства та природокористування, факультет економіки і підприємництва, спеціальність «Облік і аудит» (з відзнакою).

ПРОФЕСІЙНІ УМІННЯ І НАВИЧКИ:
Практичний досвід роботи з ПК (пакет MS Office, поштові програми, пошукові та інші web-ресурси);
Практичний досвід роботи з бухгалтерськими програмами «1 С: Бухгалтерія», «Клієнт-Банк» та графічними редакторами «CorelDRAW» та «Adobe Photoshop», програмою для верстки «QuarkXPress»;
Рідна мова – українська;
Вільно володію російською; англійська мова – читання, переклад,можу розмовляти;
Є автором 2-х друкованих у фахових виданнях України наукових праць;
Ділове спілкування, робота з людьми.

ОСОБИСТІ ВІДОМОСТІ:
Дата і місце народження: 28.10.1991 р., м. Рівне.
Сімейний стан: незаміжня.
Відповідальна, ввічлива, комунікабельна, уважна, стресостійка, швидко освоюю нову інформацію.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Займаюсь науковою діяльністю;
Брала участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теоретико-практичні аспекти сучасних лінгвістичних та лінгводидактичних парадигм» та круглих столах: «Українська індивідуально-авторська неологія на зламі тисячоліть», «Здобутки і перспективи сучасної лінгвоукраїністики».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: