Резюме від 28 березня 2017 PRO

Сергій

Ветеринар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Васильків
Готовий працювати:
Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Васильків, Вишгород, Кагарлик, Київ, Обухів, Фастів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст-лікар ветеринарної медицини

з 01.2008 по 01.2015 (7 років)
Головне управління ветеринарної медицини в Київській області (держветсанконроль та нагляд)

Обов'язки :
- Здійснення державного ветеринарного контролю та нагляду за проведенням лікування, профілактики та оздоровчих заходів щодо ліквідації інфекційних хвороб тварин і птиці .
-Здійснення державного нагляду за проведенням заходів з дезинфекції, дезинсекції, дератизації на потужностях (об’єктах), що використовуються для виробництва, переробки, зберігання та обігу тварин, харчових продуктів, репродуктивного матеріалу, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів та кормів, а також засобів захисту, що використовуються для їх транспортування.
- Здійснення державного ветеринарного-санітарного контролю та нагляду за тваринами, харчовими продуктами, неїстівними продуктами тваринного походження, репродуктивним матеріалом, ветеринарними препаратами, субстанціями, кормовими добавками, преміксами та кормами, штамами мікроорганізмів, паталогічним матеріалом, засобами ветеринарної медицини, засобами догляду за тваринами, а також потужностями (об'єктами), що використовуються для їх виробництва, переробки, зберігання, обігу.
- Здійснення державного нагляду та контролю при виробництві на м'ясопереробних, рибодобувних, рибопереробних і молокопереробних підприємствах, що використовують необроблені харчові продукти тваринного походження як сировину та підприємствах гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження (холодильники, холодокомбінати, тощо).
Досягнення: Подяка від Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України за сумлінну працю та високий профісоналізм.

Освіта

Білоцерківський національний аграрний університет

Ветеринарна медицина, Магіст ветеринарної медицини, м. Біла Церква
Вища, з 2009 по 2010 (9 місяців)

Додаткова вища освіта економічнва

Додаткова освіта та сертифікати

Брав участь у смінарах-навчаннях - Про проходження навчального семінару з питань здійснення державного ветеринарно-санітарного к

2011-2014

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Маю посвідчення водія кат. А,В,С

Додаткова інформація

Курси, тренінги, сертифікати


Сертифікати(Україна)
Рік закінчення 2011 -2014
- Про проходження навчального семінару з питань здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду при виробництві харчових продуктів тваринного походження відповідно до національного законодавства та вимог Європейського союзу
- Брав участь у навчальному семінарі з питань "Вимоги до безпечності харчових продуктів у ЄС", "Практичні аспекти системи НАССР", "Здійснення офіційного контролю, аудит системи НАССР", "Практика проведення інспекції та аудитів"

Спеціальні знання та навички
- Маю посвідчення водія кат. А,В,С, досвід керування автомобілем з 2003 року;
- Здатний швидко навчатися новим видам діяльності;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: