Резюме від 29 лютого 2024 PRO

Юлія

Юрист-міжнародник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Legal Counsel(Privatization-State-Owned Enterprises/Corporate Governance Reform)

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Reform Support Team of Ministry of Infrastructure of Ukraine, Київ (Державні організації)

Legal support and assistance to the Ministry and relevant SOEs and authorities to address complex legal issues in connection with the reform; supporting corporate governance reform in accordance with OECD standards for the large SOEs under the Ministry; developing ownership policy for the SOEs under the Ministry; identification of a number of companies under the Ministry in need of corporatization; developing a roadmap for corporatization for the selected priority SOEs under the Ministry; legal support of drafted bills and bylaws during their approval in the Ministries, Cabinet of Ministers, Parliament and other state
organizations.

Інтерн

з 01.2017 по 07.2017 (6 місяців)
Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу Верховної Ради України, Київ (Законодавча діяльність в сфері енергетики)

Учасник в Програмі стажування в Апараті ВРУ (Секретаріаті Комітету ВРУ з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерного регулювання і безпеки): участь в круглих столах, конференціях з енергетичних питань, засіданнях Комітету, вивчення законопроектів, переклад міжнародних документів, англомовної літератури та виконання інших завдань заступника Голови Секретаріату Комітету.

Помічник заступника голови

з 07.2013 по 09.2013 (2 місяці)
Громадська рада при Міністерстві енергетики України, Київ (громадський сектор)

Допомога у виконанні обов'язків заступнику голови Громадської ради, ведення кореспонденції, допомога в організації та участь в засіданнях Громадської ради, допомога в організації наукових конференцій з питань енергетичного сектору, написання відповідей на запити від Міністерства енергетики, аналіз законодавства тощо.

Юрисконсульт

з 02.2012 по 11.2015 (3 роки 9 місяців)
ТОВ "Нексус", Київ (Реєстрація, обслуговування іноземних компаній, у тому числі податкове та фінансове планування)

Реєстрація, обслуговування іноземних компаній, у тому числі податкове та фінансове планування, реструктурування груп компаній, захист активів.

Юрист

з 11.2010 по 09.2011 (10 місяців)
Міжнародна юридична фірма «Халас і партнери» (представництво польської юридичної фірми), Київ (Юриспруденція)

Підготовка юридичних висновків англійською мовою для іноземних клієнтів з питань українського законодавства, внесення змін до установчих документів українських компаній та їх реєстрація, переклад договорів та інших документів англійською мовою. Маркетингова діяльність: написання статей для юридичних журналів з правової тематики (з метою популяризації послуг компанії в СМІ).

Юрист

з 08.2008 по 12.2009 (1 рік 4 місяці)
Акціонерна судноплавна компанія „Укррічфлот”, Київ (логістика та перевезення)

Правове забезпечення обслуговування компаній нерезидентів, пов’язаних з АСК «Укррічфлот»: складання, переклад та внесення змін до корпоративних документів компаній-нерезидентів. Контактування з зарубіжними юристами з питань обслуговування компаній-нерезидентів. Різнопланова договірна робота в юридичному департаменті (зокрема, складання договорів цесії та переведення боргу за участі нерезидентів). Участь у судових засіданнях з приводу стягнення заборгованості за договорами перевезення вантажів. Інші завдання: допомога заступнику Генерального директора з правових питань компанії з оформленням документів, апостилювання документів, оформлення віз для закордонних відряджень.

Юрист

з 04.2008 по 08.2008 (4 місяці)
Компанія з управління активами „Глобус Ессет Менеджмент”, Київ (управління активами)

Правове забезпечення оформлення продажу часток в ТОВ: складання договорів та інших документів для придбання та відчуження корпоративних прав ТОВ (підготовка договорів купівлі-продажу частки в ТОВ, внесення змін до документів ТОВ для реєстрації нових учасників), реєстрація ТОВ та внесення змін до установчих документів, аналіз кіпрського корпоративного законодавства з метою дотримання вимог українського законодавства про корпоративні права, змін та доповнень до статутних документів кіпрських компаній.

Юрист департаменту банківського та фінансового права

з 09.2007 по 03.2008 (6 місяців)
Юридична компанія “Магістр та партнери”, Київ (Юриспруденція)

Вивчення банківського та фінансового законодавства, внесення змін та переклад проспекту емісії цінних паперів (облігацій, бондів), написання юридичних висновків з банківського та фінансового права, переклад фінансових договорів, контрактів (кредитних договорів, договорів позики тощо).

Юрист та перекладач з англійської мови

з 04.2006 по 08.2007 (1 рік 4 місяці)
Міжнародна юридична компанія «Андреас Неоклеус енд Ко.», Київ (Юриспруденція)

Правове забезпечення діяльності компаній клієнтів в сфері корпоративного та договірного права: підготовка, переклад статутних та інших типових форм документів, реєстрація компаній (як українських, так і кіпрських (через головний офіс фірми), складання та переклад договорів купівлі-продажу корпоративних прав, складання та переклад рішень ради акціонерів, директорів, довіреностей українських та кіпрських компаній, аналіз договорів з іноземним елементом на відповідність діючому українському законодавству, складання та переклад ліцензійних та інших видів господарських договорів, контрактів. Питання авторського права та інтелектуальної власності. Податкове планування.

Помічник юриста

з 12.2004 по 05.2005 (5 місяців)
Юридичне Бюро „Бондар і Бондар”, Київ (Юриспруденція)

Правове забезпечення діяльності компаній клієнтів в сфері корпоративного права: підготовка статутних документів, реєстрація компаній (ТОВ, ЗАТ), відкриття рахунків у банках; робота з цінними паперами.

Освіта

КНУТШ, Институт международных отношений

Международное право, Киев
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Диплом магістра : кваліфікація - юрист-міжнародник (міжнародне приватне право) та перекладач-референт з англійської мови.

Додаткова освіта та сертифікати

Український інститут корпоративного управління (кваліфікаційний сертифікат «Корпоративний секретар»)

2014 р.

Академія Прайсвоутерхаускуперс. Тренинг «Трансфертне ціноутворення». Базовий рівень.

2014 р.

Знання і навички

Член Міжнародної фіскальної асоціації Член Асоціації юристів України

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

2013-2014 рр. – член Міжнародної фіскальної асоціації.
2011-2015 рр. – член в Асоціації юристів України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: