Резюме від 19 листопада 2021 PRO

Олександр

Продавець емоцій, поет, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець непродовольчих товарів

з 12.2016 по 02.2018 (1 рік 2 місяці)
Компания «Фокстрот. Техника для дома», Київ (Роздрібна торгівля)

Опанував нову для себе програму звітності та ведення обліку "Рітейл".

Продавець непродовольчих товарів

з 11.2012 по 11.2016 (4 роки)
comfy, київ (Роздрібна торгівля)

Продавець-консультант непродовольчих товарів
Професійний підбір,консультація та продаж побутової техніки та електроніки клієнтам. Виконання та покращення планових показників по продажу, дотримання високих стандартів викладки та оформлення торгівельної площі. Робота із прогамою 1C-Підприємства(роздріб): формування цінників,оформлення покупки за готівку і кредит,формування залишків та звітів для для коректного оформлення торгової площі і дотримання стандартів компанії,проведення інвентаризації. Надання сервісу відповідно до найвищих стандартів компанії 4service,яка постійно дає незалежну оцінку відповідності торгового персоналу. Періодичне підтвердження кваліфікації шляхом здачі відповідних екзаменів та тестів. Навчання та розвиток нового персоналу. Протягом двох років успішно підтримував кваліфікацію продавця 1-ї категорії. В 2013 та 2015 отримував перемогу у внутрішньому проекті R-міссія .
Отримую від такого виду заробітку не тільки матеріальні блага, а і моральне задоволення.

Освіта

Львівський Національний Аграрний Університет

Землевпорядкування,технік-землевпорядник, Львів
Незакінчена вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Оператор комп'ютерного набору
НубіП, ОКН 2009
Картограф
НубіП,2009

Знання і навички

MS Excel MS Word Продаж Роздрібна торгівля

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Граю в шахи та дуже люблю читати. Складаю вірші. Граю у футбол та настільний теніс. Маю креативний склад розуму. Маю хорошу пам'ять та високу здатність до навчання. Присутнє також відчуття відповідальності.Поважаю щирість та справедливість в людях. Толерантний та веселий. Важливу роль в отриманні бажаного результату, для мене, відіграє робоча атмосфера в колективі. Правильно розділяю робочі відносини та дружні стосунки. Присутня харизма та лідерські якості, що безпосередньо допомагає знаходити спільну мову із більшістю людей та продуктивно організовувати робочий процес.Енергійний та інколи імпульсивний з хорошим відчуттям гумору, ділюсь позитивом із оточуючими себе людьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: