Резюме від 13 грудня 2016

Руслан

Керівник (транспорт, автобізнес)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: Український державний університет водного господарства та природокористування, повна вища освіта за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство», кваліфікація – магістр з автомобілів та автомобільного господарства, 1999 – 2004рр. ВУЗ закінчив з відзнакою.

Рівненський державний автотранспортний технікум РДТУ за спеціальністю «Ремонт автомобілів та двигунів» 1995 - 1999. Кваліфікація: технік-механік. Технікум закінчив з відзнакою.

Досвід роботи:

Заступник начальника автопарку мережі АЗК «БРСМ-НАФТА» з 17.06.2013р. Організація роботи автопарку 70 автопоїздів (бензовози і газовози): підбір кадрів в оргструктуру автопарку; робота з водіями; пошук СТО на маршрутах руху ТЗ та укладання угод про технічне обслуговування і ремонт несправностей рухомого складу, що виникли в рейсі, та організація проведення таких ремонтів; ведення обліку готівкових витрат та витрат на ремонти ТЗ за межами автопарку; контроль за закупівлею та встановленням автогуми і запчастин та ін.

Заступник директора ПП «Моторне ательє» з березеня 2012р. по 14.06.2013р. Організація роботи сервісної станції з надання послуг: комплексної комп’ютерної діагностики автомобілів; ремонту електрообладнання рухомого складу; встановлення та гарантійного обслуговування систем комфорту (автономні опалювачі, кондиціонери) та холодильного обладнання на автотранспорті; ремонту автоскла; ремонту КПП та ін. Відповідальний за охорону праці на підприємстві.

Технічний директор ПП «Моторне ательє» з 07.06.2010р. по березень 2012р.

Начальник виробничо-технічної служби ТОВ «КАМАЗ-ТРАНС-СЕРВІС» з 01.06.2006р. по 02.06.2010р. (останній рік роботи виконував обов’язки технічного директора). В структуру виробничо-технічної служби входять: сервісний центр обслуговування рухомого складу, відділ забезпечення та продажу запасних частин, склад, сервісний центр регенерації автогуми та служба обслуговуючого персоналу. Також контролював (дистанційно) технічний стан рухомого складу (150 автопоїздів) в рейсі: організація (в разі потреби) ремонту автотранспорту в дорозі (Україна та Європа), вирішення фінансових питань (ремонти, штрафи…).

Начальник транспортного відділу ЗАТ «РЕНОМЕ» з 20.10.2005р. по 29.05.2006р. (з 01.03.2006р. транспортний відділ переведено на умови госпрозрахунку з метою самофінансування та самооплатності). В відділі налічується 35 автомобілів.

Заступник начальника транспортного відділу ЗАТ «РЕНОМЕ» з 01.11.2004р.

Інженер транспортного відділу ЗАТ «РЕНОМЕ» з 29.06.2004р.

Інженер по комп’ютерним системам, ПП «Компанія СДК» 01.11.2002р. – 29.06.2004р.

Додаткові відомості:
Маю досвід роботи по веденню бюджету та управлінського обліку витрат, складанню ділових листів, наказів, розпоряджень, положень, актів…
Вмію організовувати свою роботу та систему управління підприємством, та відчуваю особисту відповідальність за доручену справу. Здатний чітко формулювати доручення та давати завдання.
Достатньо швидко орієнтуюся в складних і непередбачуваних ситуаціях, своєчасно приймаю рішення. Вмію вести переговори.
Маю посвідчення водія на керування транспортними засобами категорії В, С з 1998р.
Врівноважений, чесний, наполегливий, комунікабельний, принциповий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: