Резюме від 11 червня 2019

Тетяна

Співачка, артистка-вокалістка, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Резюме
Козюк Тетяна Анатоліївна
Дата народження: 20 серпня 1981 р.
Освіта: у 2001 році закінчила Хмельницьке педагогічне училище за спеціальністю вчитель початкових класів з додатковою спеціалізацією «Поглиблене вивчення іноземної мови» , у 2013 році закінчила Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію за спеціальністю «вчитель початкових класів» і здобула степінь бакалавра.
Місце проживання: м. Хмельницький, вул.Подільська 25, кв.36
є можливість переїзду
Контактний номер: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Контактний імейл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Трудова діяльність:
З 1989 року по 1991 рік займалась в балетній студії в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім.М.Старицького ( на той час театр ім.Петровського)
З березня 2011 року і по цей день працюю в Хмельницькому академічному музично-драматичному театрі ім.М.Старицького на посаді артистки-вокалістки. За цей час я встигла проявити себе, як яскраву творчу особистість і швидко здобула повагу у колективі. Серед зіграних ролей можу відзначити роль Оксани в опері «Запорожець за Дунаєм», роль Параски у виставі «Сорочинський ярмарок» та роль Ярини в музичній виставі «Невольник».
У 2006 році приймала участь у телевізійному проекті «Шанс» , де виконувала пісню «Я піду в далекі гори», завдяки цьому проекту я відкрила у собі нові грані та можливості мого вокального таланту.
У 2012 році приймала участь у телевізійному проекті «Голос країни», у якому дійшла до сліпих прослуховувань, проте через невдало вибрану пісню продюсером проекту втратила шанс потрапити до наступного етапу. Цей проект дав зрозуміти мій рівень вокальної майстерності.
У грудні 2013 року була запрошена у бек-вокалістки до української співачки Наталії Валевської, де працювала на її сольному концерті у палаці «Україна».
У 2015 році стала учасницею вокального телепроекту «Голос країни-5».
Я молода, ініціативна людина, яка шукає шляхи задля реалізування свого таланту. Активно приймаю участь у благодійних концертах, акціях, приймаю запрошення на корпоративні вечірки та свята. Завдяки своїй наполегливості завоювала повагу у своїх колег.
Додаткові відомості
У 2008 році в агенції « Розвиток» м. Хмельницький пройшла « Тренінг персональної ефективності і розвитку особистості» і закінчила лідерську програму(ЛП-8). Агенція з успіхом працює і до сьогодні.
Володіння мовами: володію російською, вивчаю англійську мову. Рідна мова-українська.
Особисті якості:
Я люблю співати, не уявляю своє без музики. Співаю в будь якому форматі, народному, класичному, вчусь дуже швидко, працездатна і цілеспрямована, по житті оптимістка, завжди прямую дорогою вперед з думками «Все, що не робиться-все до кращого». Характер урівноважений, доброзичлива, комунікабельна. Розлучена, є син Лукаш якому 9 років. Шкідливих звичок не маю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: