Резюме від 12 лютого 2019 PRO

Кирилл

Инженер-технолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сушист, повар-универсал

з 01.2017 по 04.2017 (3 місяці)
Mafia, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд японской кухни и европейской кухни;
Соблюдение технологических карт;
Соблюдение санитарно-гигиенических норм труда;

Повар-универсал

з 08.2015 по 10.2016 (1 рік 2 місяці)
Fozzy Group, Киев (Розничная торговля)

Приготовление кулинарной продукции;
Соблюдение санитарно-гигиенических норм труда;
Соблюдение технологических карт;
Украшение готовых блюд для подачи на витрину.

Повар-универсал

з 09.2013 по 12.2014 (1 рік 3 місяці)
Saxon Club, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд японской кухни и европейской кухни, приготовления заготовок;
Соблюдение технологических карт;
Соблюдение санитарно-гигиенических норм труда;

Повар

з 04.2012 по 12.2014 (2 роки 8 місяців)
Ресторан Светлица, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд европейской кухни;
Соблюдение технологических карт;
Соблюдение санитарно-гигиенических норм труда;

Повар

з 10.2009 по 01.2010 (3 місяці)
Пузата Хата, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

НУХТ

Технологии пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения, Киев
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Qualification: Master's degree, Health-improving and disease-preventive food products technologies, Master in Healthy and Prophylactic Food Product Technologies. Main field(s) of study for the qualification is food industry and produce processing. Level of qualification: Ability to solve complex problems amd tasks in a given professional activity field either while supposes researching and/or innovations implementation under ambiguous conditions and requirements. Contacts of the institution of higher education: Ukraine, 01601, Kyiv, Volodymyrska str. 68. Previous speciality: Food Technologies and Engineering. Previous qualification: Bachelor of Food Technologies and Engineering.

Київське Вище Професійне Училище Водного Транспорту (з 01 вересня 2007 по 30 червня 2010)

Кухар, Киев
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (2 роки 9 місяців)

Специализированная школа с углубленным изучением французского языка №20

Киев
Середня, з 1997 по 2006 (8 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Київське Вище Професійне Училище Водного Транспорту

з 01 вересня 2007 по 30 червня 2010

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК AutoCAD Windows Чертеж Организаторские способности Управленческие навыки Планирование Знание оборудования

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Французька — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Я могу написать здесь всё что угодно но это не означает что прочитав это вы поймете кем я являюсь, у меня много лиц, для каждого свое и только для себя я настоящий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: