Резюме від 13 січня 2017

Катерина

Бухгалтер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Ладижин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер з оплати праці

з 12.2015 по нині (8 років 5 місяців)
ВП "Ладижинський кар'єр" філія "ЦУП" ПАТ "Укрзалізниця, Ладижин ((Видобування, виготовлення та реалізація продукції із каміння.))

Нарахування заробітної плати (відпустки, лікарняні, вислуга, відрядження, медогляд, аліменти, оплата почасово та відрядно, за шкідливі умови праці, класність, сумісництво посад, індексація, мобілізація, нічні та вечірні і інше) та її вчасна виплата. Ведення відповідних рахунків). Рознесення по відповідних видах оплати у програмах 1С та ФОБОС. Виплата авансу, заробітної плати. Формування зведених таблиць по витратах ЗП. Їх розрахунок. Подача звітності (1-ПВ (міс,кварт), Заява- розрахунок в ФСС з ТПВ, Звіт ФСС з ТПВ, Персоніфікація, 1-ДФ, 4-МТП, 11-МТП, 3а-МТП, ТХО-16) у контролюючі органи. Та інше. Реалізація продукції в програмах та оформлення усіх супроводжуючих документів(рахунки, видаткові накладні, забірні відомості, касові ордера, журнал реалізації продукції). Робота з покупцями. Реєстрація податкових накладних.

Бухгалтер з матеріальних засобів

з 09.2015 по нині (8 років 8 місяців)
ДП "УПП УЗ" Ладижинське кар'єроуправління, Ладыжин (Видобування, виготовлення та реалізація продукції із каміння.)

Списання, переміщення матеріальних засобів та ТМЦ, рознесення матеріальних звітів. Видача доручень та накладних, проведення їх у програмі. Здача звітності у контролюючі органи по складу ПММ. Робота з податковими накладними. Переговори з постачальниками. Введення актів прийому-передачі затрат. Авансові звіти.

Бухгалтер по рослинництву

з 07.2015 по 08.2015 (1 місяць)
Оляницька філія ПрАТ «Зернопродукт МХП», Оляниця (Вирощування зернових, олійних і технічних культур. Тваринництво)

Робота із первинною документацією: матеріальні звіти по зернових складах та складах мінеральних добрив, внутрішньогосподарські накладні, відомість руху продукції рослинництва, акти на сушіння та очистку зерна, ТТН, реєстр водія, реєстр вагаря, товарна накладна на паї та інші.
На основі первинної документації оформлення документів в системі 1С: выпуск продукции и услуг, перемещение товаров, списание ТМЦ, ТТН, акт подработки, обработка, реализация, поступление товаров, налоговая накладная, доверенность, универсальные отчеты та інше.

Бухгалтер з оплати праці

з 12.2013 по 06.2015 (1 рік 6 місяців)
Оляницька філія ПрАТ «Зернопродукт МХП», Ладижин (Вирощування зернових , олійних і технічних культур.Тваринництво)

Правильне і своєчасне нарахування заробітної плати, допомога по тимчасовій непрацездатності, відпустки, звільнення, виплати за понаднормову працю та інші нарахування та виплати. Нарахування та відображення ЗП, нарахування резерву відпусток. Оформлення та перевірка платіжних відомостей по усіх нарахуваннях, замовлення коштів. Первинна документація: подорожні листи, наряди на відрядну роботу. Акти звірки між філіями та Центральним офісом та інше.
Проведення кадрових документи: прийом, звільнення, відпустка, лікарняний. індивідуальний графік, премія по підсумках року. квартальні та місячні премії. Оформлення особової картки працівника, трудової книги.

Обліковець

з 07.2013 по 12.2013 (5 місяців)
ПрАТ «Зернопродукт МХП», Ладижин (Вирощування зернових,олійних і технічних культур.)

Освіта

Національний Університет біоресурсів і природокористування України

Економіка підприємства, Киів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Вивчення системи виробничих відносин на підприємстві, котрі формуються і розвиваються відповідно до особливостей вияву загальних об'єктивних економічних законів, специфічних закономірностей, характерних для галузі господарства,вивчення процесу розширеного відтворення в аграрних підприємствах.

Додаткова інформація

ПК – рівень впевненого користувача (Windows, MS Office, Internet, електронна пошта, 1С - 7.7 ; 8.2, M.E.DOK, Клієнт - банк, ФОБОС) Мови: українська (вільно), російська (вільно), англійська – початковий. Вільно володію офісною технікою: принтер, сканер, факс.
Особисті якості: пунктуальність, відповідальність, стресостійкість, бажання працювати і навчатись новому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Ладижин, Гайсин, Тростянець (Вінницька обл.)

Бухгалтер
17000 грн, Ладижин

Бухгалтер, інспектор з кадрів
Ладижин

Бухгалтер, менеджер, обліковець
20000 грн, Ладижин

Бухгалтер, діловод, фахівець із закупівель
Ладижин

Бухгалтер
15000 грн, Ладижин, Бершадь

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: