Резюме від 3 квітня 2018 PRO

Дмитро

Менеджер по продажам услуг

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Инженер, менеджер

з 07.2000 по 06.2017 (16 років 11 місяців)
Добробуд, Черкасигаз, Арамис, Черкассы (стоительство, газоснабжение, лазерная резка)

Освіта

ЧДТУ

ФКТМ, Черкассы
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

2000 р. –
2005 р.Навчався в Черкаському Державному Технологічному Університеті на факультеті комп’ютеризованих технологій машинобудування та отримав ступінь “спеціаліста” за спеціальністю “Металорізальні верстати та системи”

Липня 2005 р. – жовтень 2008 р.
Працював в будівельній компанії «Добробуд» на заводі залізобетонних конструкцій в відділі головного механіка інженером-конструктором. До обов’язків входило: розробка проектної документації згідно вимог ЄСКД на металоконструкції необхідні для будівництва, а також для ремонту існуючої будівельної техніки і обладнання встановленого на заводі.

З Жовтень 2008 р. – по вересень 2015 р.
Провідний інженер виробничо-технічного відділу ПАТ «Черкасигаз». До обов’язків входило контроль виробничо-експлуатаційної діяльності всіх підрозділів підприємства, оформлення звітної документації, розробка інвестиційної програми, ведення листування з юридичними та фізичними особами та інше.

З вересня 2015 р. по липень 2016 р.
Інженер-конструктор на заводі "Темп". До обов'язків входить розробка проектної документації згідно вимог ЕСКД на різного роду металоконструкції.

З липня 2016 р. по даний час
Менеджер по наданню послуг з лазерної різки металу. До обов'язків входить прийом, опрацювання замовлень на лазерну різку металу та його гнуття. Включення замовлень в роботу, контроль за його своєчасним та якісним виконанням на виробництві. Відправлення замовлення замовнику. Оформлення звітної документації за виконані замовлення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: