Резюме від 22 липня 2021

Роман

Психолог, керівник проектів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Графічні редактори CRM Instagram Facebook Telegram Viber Twitter YouTube Mailchimp

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Аблязов Роман Фяритович
Дата народження: 02 серпня 1983 р.
конт.телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА
1. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. Повна вища, кваліфікація «Психолог», 2005;
2. Луганський національний університет імені Тараса Шевченка. Освіта вища, кваліфікація «Вчитель історії», 2014.

ПРАКТИКА ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ
З 2003 - 2005 рр. - Центр соціальних служб сім’ї дітей та молоді, залучений спеціаліст.
З 2004 - 2005 рр. - Антрацитівська гімназія №1, педагог – організатор.
З 2005 - 2014 рр. - Антрацитівська обласна спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, практичний психолог, вихователь, вчитель історії.

ПРАКТИКА АДМІНІСТРАТИВНО-МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ
З 2007- засновник, голова ради громадської організації.
Започаткування юридичної особи, розробка статутних документів, реєстрація. Здійснення статутної діяльності в сфері захисту прав та свобод дітей, молоді. Проведення нарад, навчань волонтерів, ровиток лідерської команди. Координація співпраці з органами виконавчої влади, телебаченням, громадськими організаціями. Організація та проведення фандрайзингових компаній, багатьох соціально значимих акцій, загальноміських заходів. Участь в національних проектах. Звітна діяльність.

З 2008 – ФОП, Центр розвитку сім’ї та особистості «Інсайт», директор / психолог.

Відкриття Центру з "нуля", вироблення стратегії та бачення діяльності організації, підбір персоналу Центру, адаптація нових спеціалістів, складання графіків роботи, залучення нових клієнтів, розвиток навчально-методичної бази Центру, успішний досвід роботи із запереченнями, податкове звітування.
З 2008 - консультант особистісного росту.
З 2011 - член Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Т.Г. Шевченка.
У 2016 - викладач, тренер навчального центру "КурсFIX.
З 2016 до 2021 - керівник проектів ГО "Всі разом!" (Національна кампанія розвитку лідерів та управлінців для суспільних і державних перетворень).

ДОСВІД ПСИХОЛОГІЧНОЇ РОБОТИ
•Розробка та проведення тренінгових програм, корекційно-розвивальних занять, консультацій, майстер - класів, психодіагностичних досліджень з напрацюванням персональних рекомендацій, "дорожніх карт" розвитку дитини; психологічний супровід внутрігрупових процесів в колективі, виявлення та прогнозування ознак психоемоційного вигорання, атестація персоналу, супроводження молодих спеціалістів.
•Участь в міжнародних та обласних семінарах психологічної спільноти, Школа підготовки лідерів Ріка та Бетті Стромбек (сертифікація), семінарах з розвитку лідерських якостей, зі створення та управління внутрігруповими процесами.
•Ведення груп особистісного росту понад 5 років.
•Авторський проект «Арт-терапевтична студія».
•Авторський проект «Профорієнтаційний вибір».
•Психолого – педагогічний проект з обміну досвідом між корекційними педагогами.
•Авторський проект з батьківського консультування «Проактивні батьки".

Маю досвід вирішення кофліктних ситуацій, використання технік фасилітації, арт-терапії, візуалізації тощо.

З 2017 до 2021 - менеджер Глобального лідерського саміту (GLS) в Києві, Одесі та Харкові, Дніпрі, Полтаві.
Робочий фунціонал передбачав організацію та контроль всіх процесів підготовки до проведення Саміту в містах, супроводження підрядників. Підбір, запрошення до виступів спікерів ТОП-рівня. Наповнення контентом програми Саміту. Виготовлення друкованої продукції Саміту. Організація роботи відео студії та роботи журналістів. Виготовлення відеоматеріалів про Саміт. Ведення соціальних мереж Саміту. Створення сайту події, керування продажами та реєстрацією учасників.

З 2016 до 2021 - Керівник проекту.
Національна кампанія розвиту лідерів та управлінців для суспільних і державних перетворень.

Ведення бюджету проекту. Підбір та залучення спікерів, координація підготовки заходів в містах, проведення переговорів з ключовими партнерами, державними органами. Презентація Кампанії та розширення зони її представництва, організація та контроль виконання робіт підрядниками, підписання договорів та ведення звітної документації, аналіз та оптимізація організаційно-планових показників. Формування та ведення баз контактів партнерів та учасників, здійснення інформаційних розсилок. Виготовлення презентаційних та рекламних матеріалів: від надання технічних завдань підрядників до їх друку. А також відеопродукції: «упакування» записів виступів спікерів, репортажі Форумів та Сесій, відгуків учасників та коментарі спікерів. Персональне ведення сайту Кампанії, робота в соціальних мережах. За період реалізації проекту: залучено до співпраці 82 спікера національного рівня, 1627 учасників з різних міст України, охоплено проектом 645 організацій, проведено 10 спеціальних обідів для спеціальних гостей, отримано 950 схвальних відгуків від учасників.

Розробка та впровадження проекту «Кабінет експертів» - формації профільних спеціалістів. Все про цей проект: https://vsirazom.ua/cabinet/

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: