Резюме від 2 листопада 2022 PRO

Елена

Бухгалтер, снабженец, зам. главного бухгалтера, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, пров.бухгалтер, провідний економіст ВПА, інженер.

з 03.1998 по нині (26 років 2 місяці)
ДП "НЕК"Укренерго" Центральная ЭС, Киев (Бухгалтерія, фінанси, планування, закупки)

В період з 1998року по 2012рік працювала в бухгалтерії ДП НЕК Укренерго Запорізькі МЕМ. З 2012 по 2017 роки працювала Головним бухгалтером ДП НЕК "Укренерго" ВП Запорізькі МЕМ. Маю знання всіх ділянок в бухгалтерії - капітальне будівництво, реконструкції, виробництво, роботи господарським способом, підрядним способом, ведення ТМЦ, облік, списання, також ОЗ, МШП, МНМА, ведення банківських операцій, банківських виписок, ведення відряджень, палива, робота в 1С, МЕДок, ОПЗ, Softline, Електронному Кабінеті платника, Програмі договорів, програмі платежів, та інших Програмних продуктах. Після переїзду до Києва, виконувала різну роботу в фінансовому відділі в період 2017-2021рр, в теперішній час робота пов'язана з організацією закупівель НЕК Укренерго ВП"Будівництво і ремонт".

Освіта

ЗДІА

Облік та аудит, Запоріжжя
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Отримала другу вищу економічну освіту .

ДХТА

ТВМС, інженер, технолог з переробки пластичних мас, Днепр
Вища, з 1986 по 1992 (6 років)

Технічна освіта, інженер технолог з переробки пластичних мас, працювала майстром дільниці, керування +/- 50чоловік, згодом інженером в КБ, за спеціальністю на Запорізькому машинобудівному заводі"Іскра" з 1992 по 1998роки.

Знання і навички

Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Договірна робота Softline АСКОД Опыт руководства коллективом,Excel, МЕДОК, 1С., опыт прохождения

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: