Резюме від 2 липня 2017

Маряна

Обліковець, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Вище професійне училище №3

Обліковець, оператор компьютерного набору., Мукачево
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 5 місяців)

Професія обліковця передбачає володіння комп’ютером на належному рівні, для ефективної роботи в спеціалізованих пакетах автоматизації обліку.

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних веде роботи по різних видах оперативного обліку, проводить відповідні записи в первинних документах по видах обліку, в журналах або на картках, підраховує підсумки і складає встановлену звітність, відомості і зведення, приймає необхідні заходи по використанню сучасних технічних засобів, саме тому обліковець має вільно володіти комп’ютером, спеціальним програмним забезпеченням та виконувати обов’язки оператора комп’ютерного набору: набирати І обробляти інформацію на комп’ютері відповідно до поставлених вимог; сортувати матеріали, формувати пакети документів, оперувати з файлами, консолідувати данні звітів; виконувати арифметичні розрахунки, складати таблиці; вести бази даних, заповнювати форми, виконувати друк документів; стежити за станом комп’ютера, монітора, принтера і інших засобів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: