Резюме від 4 квітня 2016

Тетяна

Начальник відділу, заступник начальника, регіональний менеджер, економіст, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник Центрального відділення м. Кривий Ріг

з 09.2015 по 11.2015 (2 місяці)
ПАТ "НАСК"ОРАНТА", Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття відділення "з нуля". організація та забезпечення виконання доведених планових завдань по надходженню страхових платежів Відділення.установка планових показників.планування та організація належної, ефективної роботи Відділення.укладання від імені компанії договори страхування та інших договорів відповідно до повноважень.забезпечення правильності, законності, якості договорів страхування, що укладають Відділенням. контроль щоденним внесенням працівниками Відділення інформації в систему страхового обліку Юпітер.проведення навчання з працівниками, по вивченню нових страхових продуктів, умов страхування та страхових тарифів, оформлення договорів страхування.утримання робочого місця в належному стані.

Начальник споживчого кредитування Кіровоградської та Криворізької обл.

з 11.2014 по 04.2015 (5 місяців)
ПАТ "Дельта банк", Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

Виконання планових показників по залученню клієнтів, кредитування фізичних і юридичних осіб. Управління персоналом від 50 чоловік, ведення точок продажів, відкриття кредитних центрів, розробка плану і організація роботи відділу, організація співробітників і залучення на обслуговування клієнтів по депозитних, поточних рахунках, продаж продуктів страхування, укладення колективних і індивідуальних договорів на прийом РКО, проведення презентацій і зустрічей.

Заступник начальника відділу споживчого кредитування Дніпровського регіону

з 08.2014 по 11.2014 (3 місяці)
ПАТ "Дельта банк", Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділу. Вирішення організаційних питань. Здійснення заходів з метою виконання плану продаж (готівкових кредитів, депозитів, продаж операційних продуктів. Виконання обов’язків начальника відділення в період його відсутності. Укладення договорів, контроль взаєморозрахунків,робота з VIP клієнтами

Територіальний менеджер стратегічних партнерів

з 03.2012 по 07.2014 (2 роки 4 місяці)
ПАТ "Дельта банк", Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

Пошук і підбір персоналу. Управління персоналом від 30 чоловік, ведення точок продажів від 15 ТП. Напрями на ефективні продажі, постановка і контроль виконання планів продажів співробітниками. Активні продажі. Займали перше місце серед конкурентів. Участь в переговорах з локальними і роздрібними ключовими клієнтами, підписання договорів о співпраці.

Кредитний інспектор

з 12.2006 по 02.2012 (5 років 2 місяці)
ПАТ "Дельта банк", Кривой Рог (Фінанси, банки, страхування)

Оформлення кредитів на точках продажів (магазин);активне залучення клієнтів; надання інформації про кредитні продукти банку;консультування клієнтів, підбір вигідного тарифа кредитування: виконання і перевиконання плану; підготовка документів на оформлення кредиту; контроль за станом погашення виданих кредитів

Освіта

КЕІ Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Менеджмент та економічна кібернетика, Кривой Рог
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: аналітичне мислення, уміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидка в навчанні, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.Головний пріоритет в житті - професійна самореалізація і розвиток.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: