Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Тетяна

Оператор ПК

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Обліковець з виписки бухгалтерських документів

з 06.2019 по нині (4 роки 11 місяців)
КНОР, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обробка заявок в 1С, робота з торговими платформами EDIN. Comarch EDI. Bitrix. Внесення інформації на електроні носії, компьютер тощо. завантаження заказів, підтвердження заказів, корегування заказів, формування повного пакету документів на відгрузку товару, каса, печать документів, Проведення каси інкасації в 1с, формування касової книги, прибуткові та видаткові ордери, повернення, додавання нової номенклатури, сертифікати, декларації тощо.

Оператор 1С

з 11.2015 по 03.2019 (3 роки 4 місяці)
ТОВ А Р Л, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Приймання заказів (пакетні та індивідуальні заявки) від клієнтів, розміщенння їх в базі 1С, контроль виконания заказів в программі EDIN. Консультування клієнтів на всіх етапах виконания заказа. Робота з заказами та документами; робота з базою даних; робота в 1С 8.2 версія. робота з претензіями; корегування заявок, складські залишки, повернення, акти, договора, Робота з контрагентами. Работа с платформой EDI, Comarch, завантаження та підтвердження заказів. Приймання та обробка заказів в телефоному режимі; Прихід, витрати, первинна документація. Продаж продукції зі складу - роздріб.

Бухгалтер

з 12.2010 по 11.2015 (4 роки 11 місяців)
Тов бібус, Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Допомога гол. бухгалтеру, ведення первичної документації. Прихід, витрати, переміщення, рахунки, акти, договора, доручеяння – первична документація. робота в 1С Підпри\мство 8.2. та 1С 7.7. Внесення заказів в 1С – приймання в телефонному режимі. Виписка первичної документації (ВН, ТТН, маршрутні листи для водіїв). Контроль первичної документації. Операційна робота, первична документація, закази, рахунки, платежі, ТТН, ВН, прихід, видаток, переміщення...

Менеджер

з 01.2008 по 10.2010 (2 роки 9 місяців)
ТОВ ДИДУХ, Киев (Нерухомість)

(нерухомість, торгівля продукти харчування). міні АТС, приймання дзвінків (обробка претензій покупателей, орендарів), спілкування з клієнтами; інформування орендарів, Показ приміщень. Оренда нерухомості, подбір приміщень. Організація заходів, тренінги, семінари, фуршеті, кофе-паузи, поселення гостей, трансфер тощо.

Оператор

з 01.1999 по 12.2007 (8 років 11 місяців)
ПП БЕГУН, Киев (IT)

Документообіг, міні АТС, первична документація. Коол центр.

Освіта

Київський національно-торгівельний економічний університет

Менеджмент, Київ
Вища, з 1999 по 2003 (4 роки)

Додаткова інформація

Цікавить робота з гібридним графіком, або по змінам, відалено, часткова зайнятість, роздивлюсь різні пропозиції, адміністративного характеру, роботу в бухгалтерії, чи у відділі продажу, складі, прошу враховувати територіальність на таксі на роботу їздити не буду.
Швидко навчаюсь. Хобі велосипед, домашні тварини. Місто мешкання Поділ, Куренівка. Виноградар, Сирец, Петрівка. Кадрові агенції прошу не турбувати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: