Резюме від 3 травня 2017

Оля

Контролер-касир

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Долина

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кришталь Ольга Леонідівна
Дата народження : 16 березня 1989 року
Місце проживання : с. Княжолука
Сімейний стан : незаміжня, діти (дочка-1,5 р)
Контактний телефон (моб.) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета : підвищити професійні навики та здобути нові знання.
Освіта : навчалася в Національний університет «Львівська політехніка» повна вища освіта за напрямом «Економіка і підприємництво», спеціальність «Фінанси» та здобула кваліфікацію економіст
Професійні навики : Досвід роботи з ПК, володію пакетом Microsoft Office, FineRider, Excel, вміння спілкуватися з людьми, оформлення кредитів, касова робота у банку.
Досвід роботи :
04.2011 р. - 06.2011 р. – ПАТ «Aкцент - Банк, посада - менеджер Західного регіону Бізнесу “ А-кредит” головного офісу В мої обов'язки входить ( консультація клієнтів, обслуговування клієнтів формування кредитних справ та залучення нових клієнтів)
09.2011 р. – 31.01.2012 - ПАТ «Платинум Банк», посада - кредитний експерт. В обов'язки входить ( залучення нових клієнтів, оформлення кредитів та безпосереднє спілкування з клієнтами )
31.03.2012-31.05.2013р.ВАТ «Сільпо» посада- касир- торгового залу.
02.05.2013-10.10.2013 ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» посада- касир. В мої обов'язки входило ведення касових документів, обслуговувати фіз. ос. і юр. ос. валютно-обмінні операції перекази, перекази.
11.11.2013- по сьогоднішній день ПАТ «Універсал Банк» посада касир-операціоніст (старший касир) В мої обов'язки входило ( ведення касових документів, обслуговувати фіз. ос. і юр. ос. валютно-обмінні операції, прийом та видача переказів в системах Western Union, MoneyGram, RIA, UNIStream, SWIFT; підкріплення відділення готівкою, банкомати.
Знання мов: Рідна мова - українська, вільно володію – російською, вивчаю англійську мову
Особисті якості: Характер урівноважена, пунктуальна, енергійна, доброзичлива, комунікабельна, схильна до швидкого навчання.Відповідальна, вмію аналізувати та працювати в команді. Шкідливих звичок немає.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: