Резюме від 15 грудня 2022

Олександр

Юрист, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Волинський державного університету ім. Лесі Українки

Факультет післядипломноїт освіти, Луцк
Вища, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Спеціалізація “Правознавство”, спеціаліст.

Навчався з 1993 по 1994 р. у Рівненському радгоспі-технікумі, спеціалізація “Правознавство”, молодший спеціаліст

Навчався з 1986 по 1993 р. у Українському інституті інженерів водного господарства, “ Водопостачання, каналізація, раціональне використання та охорона водних ресурсів”, інженер будівельник, спеціаліст

Додаткова інформація

ПАХОМОВ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ
Україна, 33000, м. Рівне,
вул. __________
м.т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кваліфікація Дипломований юрист з практичним досвідом роботи більше 23-ти років. Дисциплінований, чесний, сумлінний, логічно мислячий працівник із схильністю до глибокого аналізу інформації. В роботі були судові прецеденти. Досконало вміє працювати в пошукових системах: "Право"; "Консультант"; “Ліга” різних модифікацій.
Досвід роботи
з 1994 р. по 1994 р.
Науковий інженерний центр "Потенціал", інженер

Займався патентною справою, а саме: оформленням заявок на винахід. Працював над кодифікацією законодавства з патентної справи. Налагодив контакти з патентним відділом Технічного університету. Здійснював підготовку по закріпленню патентів за всіма винаходами підприємства.


з 1994 р. по 1995 р. ТзОВ фірма "Аква-U"; , юрисконсульт
Складав господарські договори, здійснював претензійно-позовну роботу та займався зменшенням бази оподаткування. Досяг відміни сплати податку на додану вартість на деякі види проектних робіт.

з 1995 р. по 1999 р. Фонд державно-комунального майна в подальшому реорганізований в Комітет з приватизації Рівненської міської ради, спеціаліст першої категорії юридичного відділу
Надавав консультації з питань цінних паперів, створення товариств покупців та з інших питань. Реєстрував товариства покупців. Займався кодифікацією чинного законодавства. Здійснював претензійно-позовну роботу, підготовку та нормативне забезпечення аукціонів із продажу майна та нерухомості підприємств. Брав участь у проведенні аукціонів. Виграв складну справу про стягнення неустойки з покупця, який підписав протокол аукціону, але відмовився підписати договір купівлі-продажу, тим самим був створений судовий прецедент на території України. Склав позовну заяву про скасування рішення податкової інспекції про визнання Комітету з приватизації платником податку на додану вартість, яка в подальшому була задоволена Вищим господарським судом України.

з 1999 р. по 2000 р.
ТзОВ фірма "Крок-Україна", юрисконсульт
Працював над підготовкою угод з вексельного обігу та їх юридичним супроводом. Займався стягненням дебіторської заборгованості. Розробляв господарські договори та трудові контракти. Займався кадровою роботою.

з 2001 р. по 2001 р. ТзОВ фірма “Новітех”, юрисконсульт
Здійснював ведення претензійно-позовної роботи, надання консультацій з різних галузей права.

з 2001 р. по 2001 р. ЗАТ фiрма «Техносервiс», юрисконсульт
Надавав консалтинговi послуги . Займався претензійно-позовною роботою. Здiйснював ведення договiрної роботи.

з 2001 р. по 2005 р. Міська соціальна служба для молоді реорганізована в подальшому в Рівненський міський центр соціальних служб для молоді, спеціаліст першої категорії з юридичних питань, реорганізований в подальшому Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, спеціаліст першої категорії з юридичних питань
Розробив та створив при центрі Громадську приймальню з юридичних питань. Надавав юридичні консультації з різних галузей права та здійснював юридичний супровід клієнтів центру. Проводив лекційну роботу з правової освіти молоді.

з 2005 р. по 2008 р.
Кредитна спілка «Спартак», юрисконсульт, начальник служби безпеки
Займався розробкою нових договорів, посадових інструкцій, статутів. Здійснював юридичний супровід іпотечних договорів, операцій з нерухомістю. Успішно розробив і здійснив заходи, в результаті яких було погашено заборгованість за кредитними договорами таких проблемних клієнтів: К__к Є.А., П___к О.А., Г___к В.В. та інших. Створив базу проблемних клієнтів м. Рівне. Здійснював перевірку позичальників, реєстрацію нових установ. Налагодив співпрацю з силовими структурами та контролюючими органами. Здійснював роботу з реєстрації операцій, які підлягають фінансовому моніторингу.

з 2008 р. по 2009 р.
РФ АКБ "ІМЕКСБАНК", начальник юридичного відділу

Організовує та контролює роботу юридичного відділу філії відповідно до Положення про юридичний відділ філії. Забезпечує перевірку на відповідність вимогам нормативно-правових актів НБУ та внутрішніх нормативних документів Банку пакетів документів потенційних клієнтів Філії для відкриття останніми банківських рахунків, отримання кредитів і надає відповідні юридичні висновки. Здійснює перевірку відповідності чинному законодавству проектів наказів, розпоряджень, інших актів, які подаються на підпис керівнику філії та їх подальше візування. Здійснює підготовку проектів договорів застави, іпотеки, оренди і інших та контроль за виконанням укладених договорів. Приймає безпосередню участь у претензійній роботі і організації позовної роботи.

з 2009 р. по 2009 р.
Приватне підприємство «Штурман», юрисконсульт
Займався стягненням дебіторської заборгованості. Здiйснював ведення договiрної роботи.

з 2009 р
КП «Управління майновим комплексом" РОР

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: