Резюме від 5 червня 2022

Ірина

Інженер-технолог харчових виробництв

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
У 1990-1994 роках навчалася у Кам’янець - Подільському коледжі харчової промисловості. Отримала спеціальність техніка-технолога хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв.
У 1994-1998 роках навчалася в Українському державному університеті харчових технологій. Отримала вищу освіту за спеціальністю „Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів“ та здобула кваліфікацію інженера-технолога.
У 2018 році закінчила Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика" та здобула кваліфікацію фармацевт.

Професійний досвід:

2016-2021 роки - інженер – лаборант на ТОВ «Грінтур-Екс
». Контроль роботи приладів, перевірка точності роботи приладів за допомогою стандартних зразків, участь у технічному обслуговуванні приладів, контроль строків повірки обладнання, визначення фізичних показників якості зерна та продуктів його переробки.
2013-2015 роки – адміністратор стоматологічного кабінету „Смайл“.
2008-1998 роки – держхлібінспектор у Миколаївській обласній держхлібінспекції. Визначала фізичні показники якості зернових культур та продуктів їх переробки.
Нагороджена грамотою за сумлінне ставлення до роботи, значний вклад в успішну діяльність Державної хлібної інспекції.


Додаткові відомості:
ПК - досвідчений користувач (Word, Excel, навігація в Інтернеті).
Англійська мова – не володію
.
Знання оргтехніки: ксерокс, факс, сканер.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: