Резюме від 12 грудня 2023 PRO

Мирослав

Техник-технолог, бармен-бариста, официант, повар-кондитер, пиццайоло, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пицца

з 06.2020 по 09.2022 (2 роки 3 місяці)
Jozzy Pizza, Днепр (Сфера обслуживания)

Повар отдела кулинарии

з 04.2016 по 08.2016 (4 місяці)
ТОВ "Экспансия", Днепр (Днепропетровск) (Производство,продажи)

Собственное производство копченой продукции (Рыба,мясо,курица,мясные рулеты).

Бармен-Бариста

з 12.2015 по 05.2019 (3 роки 5 місяців)
CAFFE SARTO RIALE, Днепр (Сфера обслуживания)

Приготовление напитков : Кофе(эспрессо,американо(молоко),каппучино ,латте,гляссе,фрапуччино ,мокко,флэт вайт,кофе-по ирладски ,доппио,макиато,фламбированный каппучино ,какао,раф кофе(лавандовый)),Чай.
Бармен с опытом работы 1 год

Освіта

Днепропетровский Технолого-Экономический колледж

Производство пищевых продуктов, Днепропетровск
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (3 роки 5 місяців)

Техник-технолог по производству пищевых продуктов.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Пользователь Internet Повар в холодном цеху,официант, кальянщик Коптильщик

Додаткова інформація

Целеустремлённый,ответственный,коммуникабельный,аккуратный,добрый,отзывчивый.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: