Резюме від 1 червня 2017

Олена

Викладач української та російської мов, вчитель початкових класів, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Бондаренко Олена Василівна
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: робота викладач української та російської мов, вчитель початкових класів, підготовка до школи, вихователь.
Відомості про себе:
– 03. 06. 1962 р.н.,
– заміжня, двоє дітей,
– контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Освіта:
Путивльське педагогічне училище (вчитель початкових класів, організатор виховної роботи).
Київський університет імені Т. Г. Шевченка (викладач російської мови та літератури).
Аспірантура Волинського державного університету ім. Лесі Українки.
26 березня 2010р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук за спеціальністю 10.02.01 – українська мова. Тема дисертації «Інфраструктура простого речення в сучасній українській мові». Кандидат філологічних наук.
Професійний досвід:
• з 16.09.2015 p. після закриття КУУП – доцент кафедри документознавства та інформацізйно-аналітичної діяльності (викладання української та російської мов професійного спрямування, діловодства, лінгвістики) Європейського університету.
• 13.09.2013 – 30.08.2015 р. – завідуюча кафедри української та іноземних мов Державзного вищого навчального закладу «Київський університет управління та підприємництва» (викладання практикуму з української мови, риторики, української мови за професійним спрямуванням, діловодства).
• 01.09.2012 – 13.09.2013 – доцент кафедри української та іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Київський університет управління та підприємництва» (викладання практикуму з української мови, риторики, української мови за професійним спрямуванням, діловодства).
• 02.04.2011 – 01.09.2014 – доцент кафедри журналістики Київського славістичного університету (викладання української мови в ЗМІ, риторики, історії зарубіжної літератури, історії зарубіжної журналістики) та доцент кафедри української та іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Київський університет управління та підприємництва» (викладання української та російської мов, риторики).
• 01.09.2010 – 01.04.2011 – заступник декана заочного відділення Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин і лінгвістики МАУП, доцент кафедри української мови та літератури (викладання української мови за професійним спрямуванням).
• 28.08.1992 – 26.08.2010 – викладач української мови та літератури. Любомльський професійний ліцей, м. Любомль, Волинська область.
• Вища категорія, звання – “Старший викладач”.
• 2003 – 2010 – голова методкомісії суспільно-гуманітарних дисциплін.
• 30.08.1991 – 22.08.1992 – викладач української мови. Володимир-Волинське педучилище, м. Володимир-Волинський, Волинська область.
• 18.09.1981 – 06.02.1991 – вчитель початкових класів СШ №9, м. Ратенів, НДР.
• Видано 18 наукових робіт, 4 науково-методичні збірника: “Професійно-спрямовані завдання з української мови для учнів з професій сфери послуг” та “Професійно-спрямовані завдання з української мови для учнів з професій будівельного профілю”.
• Неодноразово нагороджена грамотами управлінням освіти і науки облдержадміністрації у Волинській області за впровадження в життя інноваційних технологій навчання та виховання молоді.
Ділові якості:
Організованість, відповідальність, пунктуальність, надійність.
Особисті якості:
Комунікабельність, доброзичливість, толерантність, порядність.

Знання мов:
Українська, російська, німецька.
Додаткові відомості:
• Організатор молодіжного драматичного гуртка.
• Готую до видання “Збірник вправ з української мови професійного спрямування”
• У своїй роботі керуюсь принципом В. О. Сухомлинського – любити і поважати кожну людину як особистість, розуміти її внутрішній світ.
• Детальніше – у «Педагогічному пошуку» за 2014 р., № 4 (наукове фахове видання).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: