Резюме від 28 грудня 2017

Анастасія

Економіст, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст з фінансової роботи

з 01.2017 по нині (7 років 3 місяці)
КЗ "Криворізький районний центр ПМСД", Кривой Рог (бюджетна організація, охорона здоровя)

економіст з праці

з 02.2015 по нині (9 років 2 місяці)
КЗ "Криворізький районний центр ПМСД", Кривой Рог (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Здійснення роботи з удосконалення організації праці, форм і систем заробітної плати, матеріального та морального стимулювання.
Розроблення проектів перспективних річних планів з праці та заробітної плати підприємства і його підрозділів, планів підвищення продуктивності праці вдосконалення її організації.
Розрахунок фондів заробітної плати і чисельністі працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів, планування підготовки кваліфікованих кадрів, доводить установлені показники до підрозділів підприємства.
Вивчення ефективності застосування чинних форм і систем заробітної плати, матеріального і морального заохочення.
Розроблення положення про преміювання працівників, умови матеріального стимулювання багатоверстатного обслуговування, суміщення професій і посад, збільшення зон обслуговування та обсягу виконуваних робіт з метою поліпшення використання устаткування та скорочення трудових витрат.
Складення штатних розписів згідно із затвердженою структурою управління, схемами посадових окладів, фондами заробітної плати і чинними нормативами, внесення до них змін, які зумовлені появою нових видів діяльності (посад), властивих ринковій економіці.
Визначення на основі чинних положень розміри премій.
Здійснення контролю за додержанням штатної дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також за додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства.
Ведення обліку показників з праці і заробітної плати, аналіз їх і складання звітності.
Формування, ведення та зберігання бази даних з праці і заробітній платі, чисельності працівників, внесення змін до довідкової та нормативної інформації, яка використовується під час оброблення даних.
Беру участь у формулюванні економічної постановки завдань або окремих їх етапів, що вирішуються за допомогою обчислювальної техніки, визначення можливості використання готових проектів, алгоритмів і пакетів прикладних програм, які дозволяють створювати економічно обґрунтовані системи оброблення інформації з праці і заробітної плати.

Освіта

Криворізький національний університет

Економічний, фінанси та кредит, Кривой Рог
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 11 місяців)

магістр

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Користувач ПК Депутат районної у місті ради

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, не конфліктність, аналітичний склад розуму, мобільність, комунікабельність, вміння швидко адаптуватися, швидка навченість, вміння самостійно приймати рішення, працювати в стресових ситуаціях, ініціативність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: