Резюме від 2 червня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3322231

Инженер-энергетик нефтегазовой отрасли, механик компрессорных станций, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Фоя Руслан Михайлович
Дата народження 12.07.1973 року.
Місце народження с. Плисецьке, Васильківського р-ну, Київської області.
В 1990 році закінчив школу – отримав повну середню освіту.
Маю понад 20 років стажу в газовій промисловості та великий багаж знань в цій галузі.
Після закінчення Київського СПТУ з 1992 року працював газоелектрозварником в СМУ-11 «Укргазбуд».
В 1997 році за переведенням перейшов працювати до РВУ «Київавтогаз» слюсарем по ремонту компресорних установок.

З 1998 по 2001 рік навчався в Одеському технікумі газової і нафтової промисловості на факультеті транспортування та зберігання газонафтопродуктів, отримав спеціальність технік-механік з експлуатації газопроводів та газонафтосховищ.

В 2001 році вступив до Національного авіаційного університету на факультет Газотурбінні установки і компресорні станції АГНКС, по закінченню здобув спеціалізацію інженера-енергетика.
В 2005 році за переведенням перейшов працювати до ВРТП «Укргазенергосервіс» на посаду інженера-технолога управління головного механіка.
В 2008 році перевівся працювати в ДК «Укргазвидобування» (правонаступником, якої є ПАТ «Укргазвидобування») на посаду головного фахівця управління головного механіка.
В липні 2011 році перевівся працювати в Метрологічний центр НАК «Нафтогаз України» головним фахівцем відділу метрологічного нагляду на підприємствах споживачів природного газу Департаменту метрологічного нагляду та моніторингу обліку газу в ЄГТСУ. В січні 2016 року звільнений за скороченням, в наслідок реструктуризація.
Професійні навички: впевнений користувач ПК (Microsoft Office, Excel та ін. програм), ведення електронного документообігу, ділова переписка, складання звітної та договірної документації, приймання й відправлення матеріалів у державні та регіональні представництва. Знання законодавчих нормативів в сфері нафтогазовидобування.
Володію українською, російською мовами, англійською зі словником. Здатний до швидкого навчання та праці як в команді так і самостійно, вмію аналізувати та логічно мислити, цілеспрямований, доброзичливий, комунікабельний.
Одружений та маю доньку.
Проживаю у м.Вишневе, Києво-Святошинського району.
Мобільний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: