Резюме від 27 травня 2021 PRO

Елена

Бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный бухгалтер

з 07.2005 по нині (18 років 10 місяців)
Днепропетровское обласное отделение Фонда социальной защиты инвалидов (бюджетна установа), Днепропетровск (бюджетное учреждение)

Организация, контроль и полное ведение бухгалтерского и управленческого учета

Освіта

Днепропетровский государственный аграрный университет

Экономический, организацыя и управления в сфере АПК, Днепропетровск
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

липень 2005 – по теперішній час
Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів (державна організація- бюджетна установа) на посадах:
заступник начальника відділу планування, бухгалтерського обліку та адміністративно-господарського забезпечення,
з червня 2011 р. по 01.07. 2013 р. –
начальник планово-економічного відділу.
До моїх обов’язків відносилось: планування обсягів фінансування підвідомчих підприємств, установ, формування кошторисів витрат та помісячного плану асигнувань, контроль витрачення бюджетних коштів,бухгалтерський облік (оформлення документів на проплату, господарські проведення, оформлення меморіальних ордерів, складання звітів), договірна робота з постачальниками товарів, робіт та послуг, участь у проведенні та оформленні тендерних закупівель, здача звітності до органів казначейства, робота з контролюючими органами та інше.
З 01.08.2013 року головний бухгалтер цієї установи
Організація та ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи.
Особисто займаюсь нарахуванням та виплатою заробітної плати та
інших нарахувань, складання місячних меморіальних ордерів аналітичними рахунками, які в своїй діяльності використовує установа, ведення книг касових та фактичних видатків, оборотних-відомостей руху коштів та матеріальних цінностей, журнал-головна. Розробка та введення в дію Положень про організацію бухгалтерського обліку та облікової політики установи. Розробка методичних розрахунків, порядку використання коштів та інші документів необхідних для організації бухгалтерського обліку. Розробка та складання господарських договорів для придбання товарів, робіт та послуг.

2003-2005р. – навчання ДРІДУ НАДУ при Президентові України (стаціонар);
квітень 2000 –
серпень 2003 – Павлоградська районна рада, на посадах радника голови райради з економічних питань, заступник завідувача організаційного відділу виконкому райради;
квітень 1998 –
квітень 2000 - старший економіст відділу обліку та вкладних операцій Павлоградського територіального відділення Дніпропетровської дирекції банку «Україна»;
грудень 1995 –
квітень 1998 – старший економіст, завідувач відділу економіки Павлоградської райдержадміністрації;
липень 1994 –
грудень 1995– старший економіст відділу економічних реформ та прогнозування Павлоградського райвиконкому;
Маю 15 років стажу державної служби, п’яту категорію, 9 ранг державної служби
Додаткова освіта: бухгалтерські курси, постійно відвідую семінари за напрямком бухгалтерський облік в держаних та приватних підприємствах.
Володіння комп’ютерними програмами: Microsoft Word, Excel, Outlook Internet – впевнений користувач, програма «Парус-Бухгалтерія», казначейські програми, Медок, програма 1С (закінчила курси «Програма 1С –Бухгалтерія» версія 7-8 і мала практичний досвід оператора програми 1С Бухгалтерія (введення прибуткових та видаткових накладних), досвідна веб порталі Є-Дата, торгівельна площадка Прозоро.
Особисті якості: цілеспрямована, відповідальна, врівноважена, комунікабельна, неконфліктна; прагну до отримання нових знань, освоєння нових напрямків роботи, до самовдосконалення.

Додатково: маю посвідчення водія категорії В.

У 2016 році прийняла участь у конкурсі «Кращий бухгалтер країни».
На першому етапі конкурсу отримала Сертифікати професійної спільноти бухгалтерів «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» номінація «Головний бухгалтер-експерт у галузі фінансового планування та контролю за використанням бюджетних ресурсів».
На другому етапі конкурсу отримала Сертифікати професійної спільноти бухгалтерів «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» номінація «Головний бухгалтер-консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами».

Постійна учасниця семінарів-практикумів з реалізації вимог нової нормативної бази по впровадженню Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі.

Маю досвід роботи з громадськими організаціями , громадськими організаціями інвалідів та ін., а також приймала участь в Міжнародних проектах, які реалізовувались в Україні щодо роботи з ВПО з східних регіонів та АР Крим. Приймала участь у розробці бізнес-планів та оформлення пакету документів на отримання фінансових допомог для громадських організацій.
Володію українською, російською мовами, вивчаю англійську мову.

Схожі кандидати

Бухгалтер
15000 грн, Дніпро, Дистанційно

Менеджер, бухгалтер по первичной документации
17000 грн, Дніпро

Бухгалтер
10000 грн, Київ, Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер-аудитор
35000 грн, Дніпро, Верхньодніпровськ

Інспектор відділу кадрів, бухгалтер, HR-менеджер
14000 грн, Дніпро, Кам'янське, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: