Резюме від 29 травня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3397061

Упаковщик-кладовщик на склад одежды

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

БІЛОУС ГАННА ПЕТРІВНА
08300, м. Бориспіль, ICQ 653145788
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
Здобуття посади .

Освіта:
- Закінчила Ржищевський індустріально-педагогічний технікум.
- 2002 році закінчила Глибоцьку середню школу I-III ступенів.

Досвід роботи:
- серпнь 2005 року на посаді комірника митно-ліцензійного складу служби митних процедур ЗАТ «Авіакомпанія «Аеросвіт» (приймала не розмитнений вантаж, розміщала на складі, реєструвала в журналі обліку, контролювала його збереження).

- липнь 2008 року до листопада 2013 року перевелася на посаду адміністратора відділу бортового харчування директорату наземного обслуговування комплексу сервісу пасажиру «Авіакомпанії «Аеросвіт» (вела облік бортового обладнання в транзитних аеропортах, готувала документи для оформлення митної декларації).

- листопад 2013 року працюю директором Приватного підприємства «Еліткомп Сервіс» ( управління персоналом, організація роботи та контроль за виконуванням поставлених завдань , облік товару, підписання договорів, закупівля товару, контроль за якісним обслуговуванням) .

Особисті та ділові риси:
- Пошук рішень замість загострення проблеми. Досвід роботи в команді і самостійно, перевага колективної та командної роботи, ефективний і раціональний розподіл повноважень, чітка послідовність власним обов'язкам, відповідальність, здібність до навчання та адаптації до нових умов, здатність працювати у високому темпі, комунікабельність та старанність. Енергійна, цілеспрямована, сумлінна при виконанні роботи, вмію працювати з людьми.

Навики:
Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами Word, Excel, Підприємство 1 С., Storage, M.E.dok.
Маю досвід адміністрування . Вільно володію українською та російською мовою та маю досвід ведення переговорів із представниками інших компаній.
Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.
Маю досвід керівництва колективом до 10 чоловік.
Маю посвідчення водія категорії "В".
Сім’я:
Маю доньку 12-ти років і сина 4-х років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: