Резюме від 14 березня 2024

Ivan

Директор строительной компании, директор по строительству, руководитель проекта

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Нєдєв Іван Миколайович

Мета: Отримати посаду генерального директора будівельної компанії.


Особисті данні:

57 років, одружений
Ліквідатор аварії на ЧАЕС
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Освіта:

1977-1982рр. – Одеській інженерно-будівельний інститут, факультет конструювання у промисловому та цивільному будівництві, спеціальність: промислове та цивільне будівництво, кваліфікація: інженер-будівельник.

1999-2002рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин, спеціальність: міжнародне право, кваліфікація: магістр міжнародного права.

Досвід роботи:
•понад 28 років на керівних посадах в генпідрядних будівельних компаніях з завершеними проектами у житловому (багатоповерховому), промисловому та комерційному будівництві;
•створення генпідрядних будівельних компаній «з нуля», з підбором персоналу згідно організаційної структури та організації будівельного процесу;
•забезпечення взаємодії замовника, генпідрядника, проектних та субпідрядних організацій, державних та контролюючих органів;
•управління в умовах корпоративних змін, супроводження реструктуризації бізнесу та антикризових процесів;
•управління будівельною генпідрядною компанією з високим рівнем організаційної структури виробництва та в складно підпорядкованому бізнесі.

09.2013-09.2016
- Перший заступник Голови «Укрєвроінфропроект» по будівництву.
Введення об’єктів «ЕВРО 2012» в експлуатацію (82 об’єкта). Підготовка об’єктів «Евробаскет 2016» до будівництва (багатофункціональні арени – 9, тренувальні бази – 6, тренувальні комплекси -3, реконструкція палаців спорту -2).
Введення в експлуатація «Клініки ВІЛ інфікованих за адресою вул. Амосова, 5».
Будівництво дитячої лікарні НДФЛ (Охматдит).

07.2013-12.2014
- Директор ТОВ «Кіровограденергобуд».
Організація будівельної ген підрядної організації «з нуля».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву "Заводу з фабрикації ядерного палива".

12.2010-10.2012
- Директор ТОВ «Меридіан».
Організація будівельної ген підрядної організації «з нуля».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву житла, об’єктів соціально-побутового та транспортного призначення.

01.2007-04.2010
- Голова правління ВАТ «Трест Київміськбуд-6».
Вид діяльності: фінансово-господарська діяльність акціонерного товариства; ведення генпідрядних робіт по будівництву житла, об’єктів соціально-побутового призначення, об’єктів транспортного призначення; організація робіт по проектуванню, будівництву та введенню об’єктів в експлуатацію на будівельних майданчиках замовника; комерційна діяльність.

2004-2007 - ДТГО «Південо-Західна залізниця»
Дирекція будівництва вокзалу і технічної пасажирської станції Дарниця.
Начальник Дирекції, головний інженер.
Вид діяльності: забезпечення виконання договірних відносин з підрядними та субпідрядними будівельними і проектними організаціями та фінансової діяльності дирекції; будівництво будівель та споруд вокзального комплексу, реконструкція колійного господарства; забезпечення технічного нагляду за будівництвом; забезпечення проектно-кошторисної документації, відвод земель, забезпечення дозволів на будівництво.

1992-2004- ЗАО «Інтер Транс Експрес».
Голова правління, засновник.
Вид діяльності: комплектація обладнанням та матеріалами за для потреб Хмельницької АЕС; реконструкція автомобільних та цукрових заводів; виробництво металевих та залізобетонних конструкцій для об’єктів промислового призначення та сільського господарства; виробництво обладнання: будівельні крани, бетонні заводи та бетонозмішувачі; транспортні послуги.

1987-2009 - Хмельницька АЕС НПО «Інтеграл».
Засновник, керівник. Вид діяльності: виробництво та монтаж збірних залізобетонних та металевих спецконструкцій на енерго блоках №2, №3 ХАЕС, ремонтні роботи на енерго блоці №1 ХАЕС, будівництво та комплектація житлових будинків; монтаж головного корпусу Читинської ГРЕС, ліквідація наслідків землетрусу та участь в консервації АЕС в Болгарії.


1985-1987- Печерське БМУ тресту «Южэнергомонтаж». Одеська дільниця.
Керівник дільниці. Будівництво та комплектація промислових об’єктів Одеської ТЕЦ-2, та об’єктів соц-культ побуту.
Ліквідація наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Будівництво селища Зелений Мис та міста Славутич.

1982-1985- Кузнецовське БМУ тресту «Южэнергомонтаж».
Майстер, виконроб. Виготовлення та монтаж збірних залізобетонних та металевих конструкцій енерго блоків №3,4 та спец корпусу Рівненської АЕС.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: