Резюме від 24 лютого 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3461008

Инженер по снабжению, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Верхньодніпровськ
Готовий працювати:
Кам'янське

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Соколенко Сергій Анатолійович
Дата народження.20.07.1971 р.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Спосіб зв'язку: мобільний.
Місто, адреса. Дніпропетровська обл., м. Верхньодніпровськ

Освіта: вища
1988-1995 р. Дніпропетровський гірничий інститут, інженер-економіст

1989-1991 строкова служба в армії СРСР за кордоном.

Сімейний стан: одружений, син 1997 року народження – студент.

Досвід роботи:
2015 і по теперішній час:
ОГХК філія Вільногірський ГМК
Посада: інженер відділу забезпечення

Володіння ПК на рівні впевненого користувача, вод.посвідчення.кат .В, власний автомобіль. Вміння працювати в системі бухгалтерського обліку 1С на рівні користувача, досвід у роботі з договорами (тендерні та прямі договори), робота по поставці запчастин та комплектуючих до автомобільної техніки, повний супровід поставки товару та ведення оформлення по бухгалтерському обліку, оцінка якості поставлених товарів, аналіз ринку та проведення аналітичної роботи в розрізі «ціна та якість товару».

2014-2015:
ОГХК філія Вільногірський ГМК
Посада: охоронник

Фізично здоровий, шкідливими звичками не зловживаю, зріст 190 см., вага 95 кг. Пунктуальний, старанний, готовий працювати на результат. Під час роботи на Вільногірському ГМК на період відпусток виконував обов`язки помічника начальника варти, знайомий з особливостями несення служби на всіх постах охорони підприємства, порядком огляду автотранспорту та пропускною системою підприємства.

Професійні навички:

Володіння ПК на рівні впевненого користувача, вод.посвідчення.кат .В, власний автомобіль, доскональне знання і вміння організувати якісну охорону об'єкта будь-якої складності (стаціонарні пости, пересувні групи, патрулі тощо). Маю досвід у користуванні системою відеоспостереження та охоронною і пожежною сигналізаціями. Навички проведення загальних та вибіркових ревізій на підприємстві. Вміння працювати в системі бухгалтерського обліку 1С на рівні користувача.


2003 -2013 роки
ВАТ"Дніпровський КПК"
Посада: начальник варти ВОХР

Посадові обов'язки:
Забезпечення схоронності майна підприємства, контроль за дотриманням робочим персоналом трудового розпорядку, правил ПБУ з використанням системи відеоспостереження та систем охоронної і пожежної сигналізації. Оперативне реагування та усунення негативних наслідків для підприємства заподіяних в результаті протиправних дій сторонніх осіб, а також робочим персоналом. Попередження та ліквідація аварійних ситуацій на підприємстві. Проведення інструктажів підлеглих перед початком зміни, та підведення результатів роботи по закінченню зміни, організація роботи особового складу варти.


2000 — 2003 роки
Верхньодніпровський вузол зв'язку
Посада: інженер з ОП і ТБ, пож.безпека.

Посадові обов'язки:
Контроль за дотриманням робочим персоналом норм і правил охорони праці, техніки безпеки та пожежної безпеки на підприємтсві. Відповідальний за зберігання і видачу вогнепальної зброї групам супроводження матеріальних цінностей


1995-1998 роки
Податкова інспекція м. Дніпропетровська
Посада: держподатінспектор

Посадові обов'язки:
примусове стягнення податкової заборгованості, розшук підприємств, що ухиляються від сплати податків, проведення ревізій на підприємствах з метою виявлення недостач або надлишків ТМЦ.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: