Резюме від 17 березня 2022 PRO

Олександр

Директор категорії "Свіжі продукти", 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва

з 12.2019 по 08.2021 (1 рік 8 місяців)
ТОВ НВП "Промвок", Дніпро (Забій і переробка м'яса)

Управління виробничими цехами

- Контроль роботи цехів обвалки, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Контроль і аналітика, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів
Денних питань;
Контроль за дотриманням санітарного стану цехів;
Контроль за виконанням технологічних процесів;
досягнення:
Збільшення обсягу виробленої продукції в натуральних показниках, оптимізація процесів.
Високий рівень рентабельності у виробництві.
Виконання планових і бюджетних показників.

Керівник цехів обвалки

з 09.2016 по 06.2019 (2 роки 9 місяців)
ТОВ МФ Джаз, Дніпро (Забій і переробка м'яса)

Управління виробничими цехами

- Контроль роботи цехів обвалки, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Контроль і аналітика, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів;
-Контроль за дотриманням санітарного стану цехів;
-Контроль за виконанням технологічних процесів;
досягнення:
-Збільшення обсягу виробленої продукції в натуральних показниках, оптимізація процесів.
-Високий рівень рентабельності у виробництві.
-Виконання планових і бюджетних показників.

Заступник директора департаменту виробництва, відділ м'яса і м'ясопродуктів.

з 12.2012 по 06.2016 (3 роки 6 місяців)
г. Днепропетровск ТОВ «Омега» пр. Олександра Поля 104 а. Сеть супермаркетов «Варус»., Дніпро (Днепропетровск) (Роздрібна торгівля, мережа супермаркетів "Варус")

- Управління категорією м'ясо-м'ясопродукти мережі с. м. «Варус».
- Розвиток групи: стратегічне і оперативне планування, відкриття нових магазинів формату
- Контроль роботи відділів, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і впровадження програм навчання для персоналу;
- Розробка асортиментної матриці і планограмм згідно, форматів торгових майданчиків;
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Пошук постачальників, проведення переговорів і укладання контрактів на постачання сировини для виробничих цехів;
- Контроль проведення тендерів із закупівлі сировини;
- Контроль і аналітика продажів, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів, ціноутворення;
- Розробка і планування акційних заходів;
- Формування бюджету категорії на планований період
- Рішення адміністративних і господарських питань;
досягнення:
Збільшення продажів у натуральних показниках, розширення роздрібної мережі, оптимізація процесів.
Висновок групи на високий рівень рентабельності.
Розширення лінійки напівфабрикатів швидкого приготування.
Виконання планових і бюджетних показників.

Освіта

ХИСП

Єкономіческій факультет, Економіка підприємств, Фінанси., Дніпро (Дніпропетровськ)
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Базова вища освіта відповідно напрямком підготовки 0501 «Економіка підприємств"
1296 академічних годин сответствии до навчального плану підготовки.

Додаткова інформація

Відмінне знання технологій і організації продажів, психології продажів.
Досвід безпосереднього керівництва колективом в 200 чоловік. Уміння організувати роботу підприємства з «нуля», досягти поставлених завдань, завжди справляюся з дорученнями різної складності.
Маю великий творчий потенціал.
Зацікавлений у розвитку і кар'єрному зростанні, навчання і тренінгах.
Готовий до переїзду і відрядження
Шкідливих звичок немає.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: