Резюме від 13 липня 2020

Яна

Біолог, лаборант, 7 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Дубровиця
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Рівненський державний гуманітарний універчитет

Психолого-природничий ф-тет. Спеціальність біолог, Рівне
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Інженер лаборант, біолог, радіобіолог

Додаткова інформація

1.Ляхович Яна Леонідівна, дата народження 17.06.1993 р. Місце народження с. Лугове вул.. Перемоги 189, Дубровицький р-н Рівненська обл. Номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
2.Я претендую на цю посаду тому що, я комунікабельна швидко вчусь новому, маю вищу освіту та досвід роботи.
3.З 2010 по 2015 рік отримала вищу освіту в Рівненському державному гуманітарному університеті, спеціальність біолог, спеціалізація радіобіолог.
4.З 01 вересня 2015 року працюю вчителем біології, хімії, педагогом організатором та класним керівником в Вербівському НВК «ЗОШ І – ІІ ст. - ДНЗ» Дубровицький р-н Рівненська обл.
5.Є водійські права, володію ПК на рівні користувача: знаю програми Word, а також Excel, маю навички в користуванні Інтернетом.
6.Я маю переваги над іншими кандидатами на цю посаду, оскільки у мене є стаж роботи вміння працювати в колективі, а також досвід в організації ефективної роботи і веденні звітності.
7.Я відповідальна людина, яка завжди виконує всю роботу в призначений термін. Вмію швидко орієнтуватися в будь-яких непередбачених ситуаціях. Я цілеспрямована, стресостійка, комунікабельна особистість, яка робить свою роботу якісно і сумлінно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: