Резюме від 24 квітня 2017

Светлана

Психолог, коуч, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Дивнич Світлана Володимирівна

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта (e-mail) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата і місце народження: 07.02.1984р., Дніпропетровщина
Сімейний стан: заміжня

ОСВІТА:
У 2001 році закінчила Березнуватівську середню загальноосвітню школу, Солонянського р-ну, Дніпропетровської обл..
У 2006 році закінчила Криворізький державний педагогічний університет, факультет української філології, за спеціальністю "Педагогіка та методика середньої освіти. Українська мова та література" і здобула кваліфікацію вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури. Практичний психолог у закладах освіти. (диплом НР №28887804)
У 2007 році пройшла курси з основ здоров'я за інтерактивними тренінговими технологіями на основі розвитку життєвих навичок (кваліфікаційне посвідчення №5811).
У 2009 році закінчила курси підготовки обласних педагогів-тренерів за програмою "Профілактика ризикованої поведінки на засадах розвитку життєвих навичок за проектом "Школа проти СНІДу" (сертифікат), у 2013 році отримала сертифікат з методики викладання тренінгового курсу для молоді «Захисти себе від ВІЛ» (удосконалена версія проекту «Школа проти СНІДу»). У 2016 році отримала сертифікат про проходження тренінгу «Профілактика ВІЛ/СНІД на робочому місці в загальноосвітніх навчальних закладів» (ініціатива GIZ).
У 2009 році пройшла професійний тренінг "Методика проведення тренінгу" (посвідчення №364), у 2010 році – професійний тренінг «Тренерська компетенція»(посвідчення №417), 2011 – практикум зі створення тренінгових програм (посвідчення №613) – на базі Дніпропетровського обласного психолого-медико-педагогічного центру, тренер Савельєва Н.В. У 2013 році пройшла «Тренінг з особистісного зростання практичного психолога» (посвідчення №1045), тренер Савельєва Н.В.(ОНМЦ практичної психології і соціальної роботи).
У 2013 році брала участь в навчально-методичному семінарі «Особливості впровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» в практичній діяльності працівників психологічної служби» з правом викладання в умовах закладу освіти (Сертифікат від 25-26.11.2013 р.).
У 2014 році отримала сертифікат про участь у майстер-класі «Використання асоціативних карток «Креатив-1», «Креатив-2 «Емоції, стани, настрої, почуття» у практичній діяльності психолога, соціального педагога»;
У 2014 році отримала Сертифікат про участь у тренінгу «Навички кризового консультування та розвитку психосоціальної стійкості до стресу у школярів» (№01/02/02 – unicef), 2015 рік – Сертифікат семінару «Перша психологічна допомога дітям в надзвичайних ситуаціях», «Стрес-менеджмент» (Save the Children); Сертифікат тренінгу «Підвищення психосоціальної стійкості до стресу у дітей» (unicef).
Протягом 2014-2015 рр. навчалася на короткотривалому курсі «Вступ в арт-терапію» загальною тривалістю 144 академічних години, отримала Сертифікат «Східноукраїнської асоціації арт-терапії» (№ ІД-ЕК 37).
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
У 2006 році за направленням повернулася працювати в Березнуватівську СЗШ, Солонянського району. З 2006-2009 рік працювала вчителем української мови та літератури. З 2007 року додатково обіймала посаду практичного психолога. Мала досвід роботи практичним психологом у двох школах. Також після проходження курсів працювала вчителем основ здоров'я, тренером за програмою "Школа проти СНІДу". Є досвід роботи на посаді класного керівника, педагогом-організатором; з 2010-2012 рік працювала вчителем світової літератури, основ здоров’я та практичним психологом. Крім того, була головою районного методичного об’єднання практичних психологів, працювала психологом у РПМПК (Солонянської райради).
З січня 2013 року працювала в КЗ «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» №3 м. Дніпродзержинська практичним психологом, тренером за програмами «Сімейна розмова», «Школа проти СНІДу», «Захисти себе від ВІЛ».
Маю досвід роботи з дітьми віком від 3-х до 17 років, у практичній діяльності використовую арт-терапевтичні техніки (індивідуальні та групові консультації, заняття з елементами арт-терапії), тренінгові форми роботи, кризове консультування. Окрім роботи в закладах освіти маю особисту практику.
АТЕСТАЦІЯ: маю категорію «спеціаліст» як вчитель української мови та літератури», ІІ «кваліфікаційну категорію» вчителя світової літератури (рік атестації 2012), І «кваліфікаційну категорію» практичного психолога (рік атестації 2014). Загальний трудовий стаж – 10 років.

Примітка:
Маю навички у роботі з комп’ютером.
Шукаю роботу у зв’язку з переїздом.
Цікавить вакансія за кваліфікацією.

Схожі кандидати

Коуч-психолог
Вінниця, Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: