Резюме від 26 жовтня 2017

Жанна

Соціальний працівник, соц. педагог, психолог, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інтерв'юер

з 04.2014 по 01.2016 (1 рік 9 місяців)
Центр соціальних технологій "Соціополіс", Хмельницький (СОЦІОПОЛІС : Social , Political & Market Research - незалежна дослідницька організація , головними напрямками діяльності якої є проведення соціальних , політичних і маркетингових досліджень , а також надання політконсалтінгових послуг .)

Проведення досліджень в соціально - економічній і політичній сферах, моніторинги громадської думки, екзит-поли, масові експертні опитування, глибинні інтерв'ю та фокус - групи.

Соціальний педагог/психолог

з 02.2014 по 03.2016 (2 роки 1 місяць)
Барський міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Еверест", Бар (центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями)

Організація отримання діагностичних відомостей про вихованців центру, проведення заходів превентивно-профілактичного напрямку, просвітницька робота для батьків, приймала батьків (осіб, що їх замінюють) з питань організації виховного процесу, робота по залученню громадських організацій, творчих спілок, окремих громадян до культурно-освітньої, профілактико-виховної, спортивно-оздоровчої та інших видів роботи, соціально-психологічне обстеження, надання консультативної допомоги клієнтам центру та їхнім батькам ;
сприяла участі вихованців у художній творчості, спортивній, суспільно-корисній діяльності, виявляла задатки, розкривала здібності, робота з подолання особистісних, міжособистісних, внутрішньосімейних конфліктів; впровадження розвивальних, корекційних програм навчально-виховної діяльності з урахуванням індивідуальних, статевих, вікових особливостей вихованців. Своєчасне складання встановленої звітної документації.

Освіта

Хмельницький національний університет

Гуманітарно-педагогічний, соціальний педагог/психолог, соціальний працівник, Хмельницький
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

Діяльність соціального педагога в закладах освіти передбачає створення умов для успішної соціалізації та адаптації дитини, як процесу набуття нею соціальної компетентності, формування і ствердження її як особистості, входження в активне громадське життя. Соціальний педагог – ключова фігура в закладі освіти, яка покликана об'єднати зусилля родини, школи, громадськості, для надання допомоги дитині. Тому слід зазначити, що робота соціального педагога за будь-яким напрямком стає більш ефективною завдяки співпраці з психологом, педагогічним колективом, батьками, адміністрацією навчального закладу та спеціалістами з різних соціальних служб, правових, медичних установ тощо. Така взаємодія дає змогу здійснювати інтегрований підхід щодо соціально-педагогічного супроводу учнівської молоді в сучасних умовах.Сфера діяльності соціального педагога — соціум, як найближче оточення особистості, людські відносини, соціокультурні умови розвитку.Одним з головних завдань соціального педагога є допомога дитині виразити себе, свої бажання, свої емоції, знайти себе як унікальну особистість.Допомогти дитині знайти себе, компенсувати соціальне неблагополуччя цікавою справою, знайти нових друзів і однодумців - це головний успіх в роботі соціального педагога.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Ціль:
Шукаю роботу для реалізації своїх вмінь, себе як особистості та розвитку.

Мови:
Українська - рідна
Російська - експерт
Англійська - початковий

Хобі - спорт, туризм, кулінарія, поезія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: