Резюме від 29 березня 2024 PRO

Микола

Кошторисник, інженер технічного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Жмеринка
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Одеса, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кошторисник

з 10.2020 по 12.2021 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "8H Q Z ABSOLUT ООО", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, дорожніх робіт (в т.ч. і інвесторської), складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду, узгодження кошторисної документації з замовником, перевірка кошторисної документації субпідрядника, підготовка документації по списанню матеріалів. Співпраця з бухгалтерією. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Кошторисник

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект", Хмельницький (виготовлення проектно-коштрисної документації)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Кошторисник

з 07.2018 по 03.2019 (8 місяців)
ТОВ "Добробут-Проект", Хмельницький (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Інженер технічного відділу

з 04.2007 по 11.2018 (11 років 7 місяців)
Жмеринське Будівельно-монтажне експлуатаційне управління ПЗЗ, Жмеринка (Будівництво та експлуатація будівель та споруд, поточний та капітальний ремонти)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Освіта

КНУБіА

Містобудування, Київ
Вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

Вінницький транспортний коледж

Будівництво і експлуатація будівель та споруд, Вінниця
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (4 роки)

Знання і навички

АВК MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ІВК MS Outlook MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera CorelDRAW Outlook Express Mozilla Firefox MS Access Google Chrome Графічні редактори Аміго MS Office Picture Manager WordPad Express Веб-браузери

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

Підлісний Валентин Миколайович

Підлісний Валентин Миколайович

Директор, ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості: цілеспрямований, комунікабельний, налаштований на результат, відповідальний. Маю досвід роботи на керівних посадах, володію організаторськими здібностями. Знаходжу спільну мову з людьми різного віку і соціальних груп, уважний, виконавчий, вмію зберігати комерційні таємниці.
Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача (Word, Excel, Internet explorer, АВК-3, АВК-5, ІВК, AutoCad, ArchiCAD), вмію користуватися різними видами оргтехніки. Маю сертифікат інженера проектувальника в частині кошторисної документації. Можу прорахувати бюджет будівництва починаючи з дозвільної документації та закінчуючи придбанням ножиць та стрічки для відкриття об'єкту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: