Резюме від 6 травня 2021

Ярослав

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Штундер Ярослав Григорович

Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА:
Працювати у стабільній компанії з перспективою кар’єрного росту, досягнення вищого рівня кваліфікації, самореалізації .

ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата народження: 21.10.1988р.
Сімейний стан: не одружений, дітей не маю.

ДОСВІД РОБОТИ:
З 01.09.2010 р. по 26.04.2011 р. працював на посаді головного спеціаліста у відділі нарахування пенсій в головне управління пенсійного фонду України в Київській області.
З 01.05.2011 р. працюю юристом в адвокатській компанії «Бірк і партнер».
Маю посвідчення адвоката.

Обов’язки: В основні обов'язки входять підготовка позовних заяв, представництво інтересів клієнтів в суді, досудове врегулювання питань, підготовка договірної документації, укладення договорів, надання відповіді на запити державних органів. Складання скарг, заяв, договорів, інших документів правового характеру. Надання консультацій і роз'яснень з юридичних питань, усних і письмових довідок. Юридична експертиза документів

ОСВІТА:
2005 - 2010 рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Спеціаліст права. Юридичний факультет/Кафедра цивільного та трудового права

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Відповідальний, цілеспрямований, дисциплінований. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Своїми основними якостями вважаю: чесність, порядність, організованість та здатність до самонавчання, легко навчаюсь новій справі, швидко адаптуюсь до нових умов та методів роботи, є здібності і бажання до самоосвіти та підвищення кваліфікації, маю досвід командної роботи, комунікабельний, працьовитий, високоорганізований, пунктуальний, до роботи ставлюся сумлінно. Характер – спокійний, врівноважений, але свої погляди можу відстоювати активно і аргументовано.


ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ:
Володію російською та українською мовами вільно, німецькою з словником.
Володію офісною технікою, комп`ютерними програмами: Microsoft, Office, Internet, законодавчими базами (Liga, Rada та ін.)

ЗАХОПЛЕННЯ:
спорт, подорожі,рибалка

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: