Резюме від 22 грудня 2016

Тетяна

Хімік-аналітик, хроматографіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

"Київський політехнічний інститут"

Хіміко-технологічний, технічна електрохімія (магістр), Киев
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 10 місяців)

Володію глибокими знаннями з загальної, неорганічної, аналітичної, фізичної та колоїдної хімії, загальної хімічної технології, теоретичної і практичної електрохімії, теорії корозії металів, гідроелектрометалургії та гальванотехніки, електролізу йонних розплавів, електрохімічної обробки металів, виробництва хімічних продуктів електролізом.
Вмію готувати розчини, проводити якісний і кількісний аналізи. Володію основами технології нанесення гальванічних покриттів, нанесення гальванічних покриттів на друковані плати, нанесення провідних полімерних покриттів на оптично прозорі електроди.
Вмію розв’язувати задачі з аналітичної, неорганічної, органічної, колоїдної хімії, електрохімії, складати технічне завдання, слухати, аналізувати, ставити завдання для саморозвитку, працювати з науково-технічною документацією. Проведення хімічних аналізів, робота з лабораторним обладнанням (вольтметрами, амперметрами, термостатами, аналітичними та технічними терезами, ультразвуковими ваннами, ІЧ-печами, дозаторами, спектрофотометром CARY-50, потенціостатом та ін.) та лабораторним посудом. Вмію організовувати свою роботу та роботу у бригаді для успішного виконання поставленого завдання. Володію українською, російською мовами; англійською (на рівні Intermediate).

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Mathcad КОМПАС Креслення

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальна, пунктуальна, акуратна, дисциплінована, організована, комунікабельна. Здатна швидко навчатися, займаюсь саморозвитком.
Відсутність шкідливих звичок, енергійність, ініціативність, самостійність. Сімейний стан: незаміжня.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: