Резюме від 1 травня 2024 PRO

Анна

Бухгалтер (головний, єдиний, заступник), 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Віола, Буча (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Організація та ведення повного циклу бухгалтерського обліку юр. особи на загальній системі оподаткування, платників ПДВ: кадри, нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних тощо. ЗЕД операції, облік ПММ, розрахунки із підзвітними особами, організація обліку фарм.продукції на складі. Реєстрація податкових накладних, РК до них, підготовка та подача документів до ДФС, у разі зупинення їх реєстрації. Контроль відображення господарських операцій в обіковій базі 1С, BAS. Контроль за документообігом, порядком оформлення первинних документів. Аналіз договорів з контрагентами на наявність фінансових та податкових ризиків. Складання та подача фінансової, статистичної, податкової та іншої обов'язкової звітності. Відновлення бухгалтерського обліку за останні роки, паперових та електронних носіїв інформації. Звірка з контрагентами, коригування взаєморозрахунків. Ведення додаткової внутрішньої звітності. У підпорядкуванні 1 бухгалтер.

Заступник головного бухгалтера

з 12.2019 по 08.2022 (2 роки 8 місяців)
Сервісна станція DAF, Гостомель (Автобізнес та автосервіс)

Ведення бухгалтерського обліку ТОВ на загальній системі, платника ПДВ. Контроль, проведення первинної документації, звірка взаєморозрахунків із постачальниками, покупцями. Синхронізація, звірка облікової бази сервісної станції (база менеджерів та 1С). Облік ПДВ (зобов'язання та кредит), розрахунки коригування до ПН та їх розблокування в разі потреби. ВЕД, ведення операцій з супроводження агентських робіт (надання послуг) для резидентів України за кордоном. Валютні операції, комунікація із банківськими установами. Підготовка та оформлення договорів. Розрахунки із підзвітними особами. Розрахунок заробітної плати. Облік паливно-мастильних матеріалів, запчастин. Контроль складського обліку. Списання матеріалів для господарських потреб. Основні засоби, МШП тощо. Закриття витрат майбутнього періоду. Робота із співробітниками компанії по організації документообігу, в т.ч. електронного. Інші обов'язки, пов'язані із діяльністю ТОВ.

Єдиний бухгалтер напрямку

з 09.2018 по 11.2019 (1 рік 2 місяці)
Група компаній, Буча (Транспорт, логістика)

Бухгалтерський, податковий та управлінський облік.
ПДВ облік (податкові накладні, розрахунки коригування, звітність). Заробітна плата, розрахунки з постачальниками і покупцями, касові і банківські операції. Розрахунки із підзвітними особами. Оформлення перевізних документів (ТТН, договори тощо).
Ведення управлінського обліку логістичної компанії, формування щотижневої оперативної звітності, яка наприкінці місяця формується у розширену звітність для власників компанії

Головний бухгалтер (єдиний)

з 08.2016 по 08.2018 (2 роки)
Феліцата Україна, Буча (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Операції ЗЕД (імпорт/експорт);
облік здійснення фінансових, кредитних і розрахункових операцій, заробітна плата;
облік розрахунків з постачальниками і покупцями, облік ОС, матеріальних і нематеріальних активів, облік касових і банківських операцій, складський облік.
Контроль заборгованості в цілому з подачею інформації директору й відповідним працівникам, комунікації із співробітниками компанії по організації документообігу, консультування по бух. й податковим питанням.
Кадровий облік.

Головний бухгалтер

з 07.2010 по 06.2016 (5 років 11 місяців)
КЛС, Київ (Транспорт, логістика)

Організація та контроль роботи бухгалтерії (від 3 до 5 осіб) декількох ТОВ на загальній системі оподаткування, платника ПДВ і ФОП на єдиному податку.
Самостійний перехід з 1С 7.7 на 1С 8.2. Розробка облікової політики підприємства.
Формування і здача фінансової, статистичної та податкової звітності, бюджетування.
Проходження перевірок. Розробка внутрішніх звітів.

Головний бухгалтер (єдиний)

з 06.2006 по 07.2010 (4 роки 1 місяць)
Кінта Логістик Сервіс, Київ (Транспорт, логістика)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку, складання фінансової та статистичної звітності, робота з контролюючими органами, облік ТМЦ, ПММ, основних засобів, нематеріальних активів, нарахування та виплата заробітної плати, каса, авансові звіти, контроль кредиторської і дебіторської заборгованості.
Кадровий облік.

Освіта

Київський економічний інститут менеджменту

Фінанси, Київ
Вища, з 2007 по 2010 (3 роки 5 місяців)

Київський торгово-економічний коледж

Бухгалтерський облік, Київ
Незакінчена вища, з 2001 по 2003 (1 рік 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс МСФО, успішно склала екзамен

березень 2018

Знання і навички

Windows Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН Банківська справа

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Заміжня, маю двох дорослих дітей.
Наявність посвідчення водія категорій В, 2007р.
Відсутність шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: