Резюме від 8 червня 2021

Людмила

Бухгалтер, помічник керівника, кадровик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 11.2011 по 06.2020 (8 років 7 місяців)
ТОВ "Веселий Колобок", Рівне (виробництво,пекарня)

Посадові обов'язки: Ведення діловодства відповідно до нормативів документообігу виробництва,керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності, Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві. Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, зобов'язань і господарських операцій, ведення логістики, кадрового діловодства, управління персоналом.

Додаткова інформація

Полтавець Людмила Петрівна

м. Рівне • 33024 • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

МетаПрацевлаштування на посаду бухгалтера,помічника (асистент) керівника,кадровик.

Професійні навички•Ведення бухгалтерського обліку
•Ведення кадрової документації
•Укладання договорів
• Ведення операцій по руху ТМЦ, облік надходження, реалізації товару
•Прийом,контроль і обробка первинної документації
•Документоведення в повному обсязі, ведення ділового листування.
•Планування робочого дня керівника.
•Зустріч і супровід VIP гостей
•Координація роботи офісу
•Досвід збору і обробки інформації
•Навики розробки і підтримки докладних адміністративних і

Особисті дані•Д.н. 22 квітня 1978 р.
•Заміжня
•Маю доньку 22 роки
Досвід роботи 2013р. – 2020р.

ТОВ «Веселий Колобок» (виробництво)

Посада: бухгалтер, помічник керівника, кадровик, логіст,менеджер з персоналу.

•Посадові обов'язки: Ведення діловодства відповідно до нормативів документообігу виробництва; Планування робочого дня керівника. Контроль виконання доручень.ведення нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності, Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві. Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій, ведення логістики, кадрового діловодства, управління персоналом.

2007-2009 рр.
СК «Еталон» Управління страхування по Рівненській області

Посада: провідний фахівець відділу звітності та обліку

Посадові обов'язки: Робота з документацією (внутрішній і зовнішній документообіг), прийом і розподіл телефонних дзвінків (міні-атс),планування і організація зустрічей, переговорів керівника, організація конференц-зв'язку, ведення нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності.



2005-2006 рр.
ТзОВ «Галка – Рівне»

Посада: бухгалтер

Посадові обов'язки: Нарахування та облік заробітної плати. Розрахунки з дебіторами і кредиторами. Складання підзвітних, матеріалів. Ведення журналів ордерів, головна книга. Складання бухгалтерської та податкової звітності.

2001-2005 рр.
РФ ТД «Каскад»

Посада: офіс-менеджер

Посадові обов'язки:ведення документообігу, обробка,кореспонденції;оперативне виконання завдань керівника; організація зустрічей, нарад та прийом відвідувачів;забезпечення життєдіяльності офісу. Підтримка поточної клієнтської бази, підготовка техніко-комерційних пропозицій, Укладення договорів.
2000-2001 рр.
Редакція Рівненської обласної газети «Демократична Рівненщина»

Посада: кореспондент


Посадові обов'язки: наповнення стрічки новин згідно рубрикатора (робота в адмін-панелі управління сайтом; моніторинг інформагенцій, ділових/владних веб-ресурсів на предмет подій у сфері бізнесу та політики; написання новин онлайн; створення заголовків; підбір ілюстрацій до новин та їх адаптація; пошук топових подій у бізнесі; підготовка публіцистичних і художньої програм, пошук тем і героїв програми, монтаж аудіозаписів. Тематика програм - освіта, екологія та наука загалом,політика; родинні взаємовідносини, виховання.


Освіта1995-2000 рр.

Рівненський Державний Гуманітарний Університет
Спеціальність: диригент хору,музикознавець,викладач фахових дисциплін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: