Резюме від 11 травня 2024 PRO

Антоніна

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 05.2021 по нині (3 роки)
ТОВ "Кельменці Агро", Кельменці (Сільське господарство, агробізнес)

Організація роботи бухгалтерської служби і контроль відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Контроль взаєморозрахунків, дебіторської, кредиторської заборгованості. Ведення обліку валютних операцій. Складання та надання фінансової та податкової звітності до органів статистики та ДПС. Формування об'єднаного звіту.

Головний бухгалтер

з 01.2018 по 03.2021 (3 роки 2 місяці)
ТОВ "Грінхарвест", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення банківських операцій у Клієнт - банку. Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, розрахунок резерву відпусток. Відкриття рахунків, оформлення кредиту, внесення змін до статутних документів. Ведення юридичної особи та ФОП 3-тя група з ПДВ. Нарахування та сплата податків. Облік операцій з ПДВ (зобов'язання / кредит). Звітність.

Головний бухгалтер

з 11.2016 по 12.2017 (1 рік 1 місяць)
Фермерське господарство "Бондарук", Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Відновлення бухгалтерського обліку в організації. Ведення юридичної особи та ФОП 2 група. Відображення повного руху ТМЦ: приймання, оформлення, обробка та ведення документів. Облік ПММ. Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних. Проведення банківських операцій у Клієнт - банку. Взаєморозрахунки з постачальниками та замовниками, звірка з контрагентами. Звітність.

Головний бухгалтер

з 11.2014 по 11.2016 (2 роки)
СТОВ "Агрофірма Вахнівка" , група компаній Ukrlandfarming PLC, Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення законності, своєчасності та правильності оформлення документів, складання економічно обгрунтованих звітних калькуляцій собівартості продукції, робіт (послуг), що виконуються, розрахунки із заробітної плати, банківські операції, правильне нарахування та своєчасне перерахування податків та зборів. Бюджетування, складання фінансових прогнозів на майбутні періоди, контроль за виконанням бюджету. Податкове планування.

Головний бухгалтер

з 02.2014 по 02.2015 (1 рік)
ТОВ "Вінфорест", Вінниця (Лісова промисловість, лісообробка)

Організація та постановка бухгалтерського обліку з початку діяльності підприємства. ЗЕД (експорт пиломатеріалів, ГТД, валютний контроль). Відкриття зарплатного проекту. Ведення обліку валютних операцій.

Бухгалтер

з 10.2012 по 02.2014 (1 рік 4 місяці)
ТОВ фірма "Поділля", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Складський облік, списання матеріалів, облік ПММ. Облік операцій пов'язаних з рухом основних засобів, нематеріальних активів. Облік взаєморозрахунків з контрагентами , дебіторська , кредиторська заборгованості. Проведення інвентаризацій.Ввела зручну систему зберігання архівних документів.

Освіта

Житомирський державний агроекологічний університет

Облік та аудит, Житомир
Вища, з 2003 по 2008 (5 років 1 місяць)

МАГІСТР З ОБЛІКУ ТА АУДИТУ

Вінницький м'ясо-молочний технікум

Бухгалтерський облік, Вінниця
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (1 рік 8 місяців)

БУХГАЛТЕР

Додаткова освіта та сертифікати

Фінансова академія Актив

Курс IPFM: "МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ" (2020 р)

Знання і навички

M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Діловодство, ведення кадрового обліку Введення обліку ПДВ, реєстрація податкових накладних у ЄРПН Нарахування та виплата заробітної плати, звітність по зарплаті Реєстрація ФОП Облік операцій зовнішньоекономічної діяльності Контроль первинних документів (вхідних та вихідних) Проведення касових операцій Постановка податкового обліку Розблокування податкових накладних Постановка бухгалтерського обліку Оптимізація обліку

Знання мов

Французька — початковий

Додаткова інформація

За час роботи на бухгалтерських посадах (в т. ч. головного бухгалтера - більше 10 років) маю досвід в бухгалтерському обліку оптової та роздрібної торгівлі, виробництва, громадського харчування, послуг, сільськогосподарського виробництва.
Можу вести бухгалтерський, податковий і фінансовий облік ФОП і юридичних осіб з різними системами оподаткування від складання первинних документів до подання повного пакета звітності в контролюючі органи.
Постійно відслідковую та аналізую зміни в бухгалтерському та податковому законодавстві України.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.
Досягнення: отримала диплом IPFM - МСФО ,пройшла підготовку по програмі IPFM міжнародні стандарти фінансової звітності та успішно здала екзамен.

Схожі кандидати

Бухгалтер
Вінниця

Бухгалтер
Вінниця

Касир, помічник бухгалтера, діловод, офісний працівник
20000 грн, Вінниця, Калинівка (Вінницька обл.)

Бухгалтер, економіст
Вінниця

Бухгалтер по заробітній платі
Вінниця

Бухгалтер
10000 грн, Вінниця

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: