Резюме від 13 січня 2018

Валентина

Няня, помічниця, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Технікум харчової помисловості

Технік технолог харчової промисловості бродільгого виробництва, Лохвиця
Середня спеціальна, з 1981 по 1985 (3 роки 9 місяців)

Закінчила технікум, була направлена в "Шабо", Одеської області, по спеціальності майстер по виробництву безалкогольних напоїв.
Після одруження поміняла місце проживання. Працювала 23 роки на Д.П. Златодар в виробничо технологічній лабораторії ,техніком лаборантом. Маю добрі знання в області зернових і олійних культур. Підміняла лаборантів на пекарні і володію технологічним процесом.
З 2008 року працювала завідуючою виробничо технологічної лабораторії олійного заводу, який будувався з нуля. Розробила план двох робочих місць, сформувала колектив, атестувала ВТЛ, отримала ліцензії на прекурсори. Займалась сертифікацією підприємства по системі НАССР безпечності і якості. Відповідальна, акуратна, швидко находжу контакт з людьми.

Додаткова освіта та сертифікати

Харьковский университет пищевой пром. , курсы повышения квалификации два месяца

2004 году 2 месяца

Знання і навички

Няня для грудничков и детей постарше

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній

Рекомендації

1. Мирошников А.Н. 2.Костогриз Т.І.

1. Мирошников А.Н. 2.Костогриз Т.І.

1.научный руководитель НИИ сейчас( пенсионер) ; 2.економіст

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Незаміжня маю свій будинок. Після 20 років шлюбу розлучилась. Народила і виховала разом з чоловіком двох синів, які вже дорослі, забезпечені роботою та мають свої сім’ї. Допомагаю ростити своїх онуків, дуже люблю дітей, хочу бачити їх усміхненими. Люблю вирощувати квіти, як в будинку так і на клумбах. Стараюсь щоб в будинку і на подвір'ї було затишно і чисто. На кухні люблю готувати улюблені страви для моїх рідних, це є смачний борщ, запечена риба, вареники, котлетки і багато інших страв української кухні. Квашу сама капусту, яка завжди смачненька і соління роблю сама! Не повар, але в страви вкладаю своє вміння. Енергічна, порядна, розуміюча, відповідальна жінка. Роботу знаю і вмію виконувати. Можу організувати дозвілля для будь якої дитини, маю підхід і розумію бажаня діток. Готова допомогти будь якій родині у вихованні діток, любити і оберігати радість в їхніх очах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: