Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 січня 2018

Виталий

Фитнес-тренер, инструктор в спорт. центр, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Баранович Віталій Володимирович.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
24.09.77
1.У 1997році закінчив Дніпродзержинський коледж фізичного виховання.
2.У 2006році закінчив ПДПУ ім.Короленка.за спеціальністю «Теорія і методика середньої освіти.Фізична культура»
3.У 2007 році закінчив магістратуру ХНПУ ім.Г.Сковороди.Захистив магістерську роботу на тему «Вплив оздоровчої аеробіки та раціонального харчування на функціональний стан дівчат студенток»
4. У вересні 2015року пройшов навчальні курси лікувально-оздоровчого масажу на базі Української медичної стомат-академії.
Навички:
Досконало володію теорією і методикою викладання та тренування боксу,футболу,плавання, легкої атлетики,міні-футболу,шахів.
Захоплююсь реабілітацією, та відновленням, побудові тренувальних комплексів ,підвідних вправ для відновлення організму,фізичними вправами та масажом та їх дій на організм людини.
Маю тренерський досвід роботи з боксу,результативно будую індивідуальні та групові тренування в мікро, макро, і мезоциклах.
Розробляю комплекси загално-фізичної,та спеціально-технічної підготовки для спорцменів вищих досягнень.
Маю позитивний психологічний вплив під час навчальних тренувань, роботи для досягнення максимальних задач,та простих рухових тренувань для підтримання ЗФП,та занять, досконало володію роботою на ПК та роботою з багатьма спортивними програмами.Маю 18 років педстажу,6років тренерського стажу з боксу,10 років футболу та міні-футболу, останні 8 років за сумісництвом завідував шаховим клубом ім.Івана Джалого.Можу працювати з різними віковими категоріями починаючи з учнями молодших класів, та дорослими спортсменами.Можливі індивідуальні тренування.В минулому році за суміцництвом тренував спецпідрозділ МВС з боксу. Розгляну перспективну нормально-оплачувану роботу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: