Резюме від 19 вересня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3596095

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Борзна

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

гололовний держінспектор Борзнянського відділення Бахмацької ОДПІ

з 05.1997 по 04.2016 (18 років 11 місяців)
Борзнянське відділення Бахмацької ОДПІ, Борзна (робота з платниками податків, контроль за надходженням податків та зборів)

ведення оперативного обліку, контроль, розноска надходжень в розрізі податків та зборів, адміністрування земельного податку з фізичних осіб ...

Освіта

Сумський сільськогосподарський інститут

Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності в сільському господарстві, Суми
Вища, з 1986 по 1990 (4 роки)

навчалась на стаціонарній формі навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів Міністерства доходів і зборів України

2015, 2 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Комунікабельність Здатність до навчання Пунктуальність Порядність Дисциплінованість Ведення обліку податків і зборів, єдиного соціального внеску

Знання мов

  • Українська — середній
  • Російська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Після закінчення інституту працювала на посаді старшого бухгалтера колгоспу ім. Шевченка, с. Красностав, у травні 1997р. за згодою керівників по переведенню перейшла до Держподатадміністрації у Борзнянському районі на посаду держподатінспектора, у жовтні 1997р. призначена на посаду начальника відділу обліку та звітності де і працювала до квітня 2016р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: