Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Наталія

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 01.2019 по 08.2021 (2 роки 7 місяців)
Транспортна компанія "Інвест-Транс Логістик", Кременчук (Транспорт, логістика)

Юридичний супровід діяльності підприємства, ведення договірної роботи, супровід зовнішньо-економічних договорів, взаємодія з органами державної влади, контролюючими органами, робота з дебіторською/кредиторською заборгованістю, претензійна, позовна робота, представництво інтересів компанії в судах загальної юрисдикції, господарських, адміністративних судах усіх рівнів на території України. Юридичний супровід угод купівлі-продажу, оренди нерухомості, вантажних перевезень. Взаємодія з державними реєстраторами, нотаріусами, збирання та підготовка необхідних документів. Підготовка документів для участі у тендерних закупівлях. Отримання ліцензій. Консультування засновників з правових питань

Юрист

з 07.2017 по 09.2018 (1 рік 2 місяці)
Група компаній "УКРМАСЛОТРЕЙД", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Юридичний супровід діяльності підприємств групи компаній, ведення договірної роботи, супровід зовнішньо-економічних договорів, взаємодія з органами державної влади, контролюючими органами, робота з дебіторською/кредиторською заборгованістю, претензійно-позовна робота, представництво інтересів суб'єктів групи компаній у судах загальної юрисдикції, адміністративні суди всіх рівнів на території України.

Юрисконсульт

з 07.2013 по 10.2015 (2 роки 3 місяці)
Група компаній "ВЛІВ", Кременчук (Машинобудування)

Супровід діяльності групи компаній, ведення договірної, претензійно-позовної роботи, представництво інтересів в органах державної влади, контролюючих органах, представництво інтересів підприємств групи у судах.Консультування засновників з правових питань

Юрисконсульт

з 02.2011 по 02.2015 (4 роки)
ПАТ "Полтаварибгосп"", Кременчук (Сільське господарство, агробізнес)

Аналіз та розробка правових документів, юридичний аудит; представництво та захист інтересів підприємства; внесення клопотань і пропозицій керівництву щодо вдосконалення та поліпшення ведення господарської діяльності;моніторинг законодавства, проведення його порівняльного аналізу; підготовка та надання консультацій (усних, письмових) з питань діяльності підприємства; контроль обігу договірної та претензійно-позовної роботи; участь у службових розслідуваннях та перевірках контролюючих органів; забезпечення підготовки та проведення загальних зборів акціонерів, засідань наглядової ради та виконавчого органу; забезпечення надання своєчасної та достовірної інформації про товариство органам товариства та акціонерам; зберігання документів товариства, включаючи ведення архіву товариства; зв’язок з акціонерами, у тому числі роз’яснення акціонерам їхніх прав, розгляд звернень акціонерів щодо порушень їхніх прав.

Юрисконсульт

з 12.2006 по 01.2011 (4 роки 1 місяць)
ЗАТ "Алкопром", Кременчук (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

аналіз та розробка правових документів, юридичний аудит; представництво та захист інтересів підприємства; внесення клопотань і пропозицій керівництву щодо вдосконалення та поліпшення ведення господарської діяльності;моніторинг законодавства, проведення його порівняльного аналізу; підготовка та надання консультацій (усних, письмових) з питань діяльності підприємства; контроль обігу договірної та претензійно-позовної роботи; участь у службових розслідуваннях та перевірках контролюючих органів; забезпечення підготовки та проведення загальних зборів акціонерів, засідань наглядової ради та виконавчого органу; забезпечення надання своєчасної та достовірної інформації про товариство органам товариства та акціонерам; зберігання документів товариства, включаючи ведення архіву товариства; зв’язок з акціонерами, у тому числі роз’яснення акціонерам їхніх прав, розгляд звернень акціонерів щодо порушень їхніх прав.

Юрисконсульт

з 04.2004 по 03.2006 (1 рік 11 місяців)
Арбітражна служба, Кременчук (Юриспруденція)

Державний виконавець

з 12.2000 по 03.2004 (3 роки 3 місяці)
Автозаводський Відділ державної виконавчої служби, Кременчук (Державні організації)

Освіта

Київський національний університет економіки імені Вадима Гетьмана

Правознавство, Київ
Вища, з 2006 по 2007 (1 рік)

Магістр права

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтингова компанія "Кортекс"; - Нове в судовій практиці

2008, 2 дні

Legal High School курс "Податкові спори"

2018, с 29.05. по 02.06.

Курс з юридичного супроводу транспортного сектору "TRANSPORT LAW"

2020

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Windows Робота з оргтехнікою ABBYY FineReader Операційні системи

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Юрист громадської організації, благодійного фонду
50000 грн, Кременчук, Дистанційно

Юрист
20000 грн, Кременчук

Адвокат, юрист
Кременчук, Дистанційно

Юрист
Кременчук

Адвокат, начальник юридичного відділу (управління)
45000 грн, Кременчук, Дніпро , ще 3 міста

Юрист, юрисконсульт, адвокат
20000 грн, Кременчук, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: