Резюме від 4 квітня 2022 PRO

Максим

Повар-универсал, пиццейоло (мангал), 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пиццейоло

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
D-Kids, Дніпро (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар - универсал, мангал

з 10.2017 по нині (6 років 7 місяців)
Хайк, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Пиццайоло

з 05.2016 по 09.2017 (1 рік 4 місяці)
Олива Дель Мар, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезонная работа в ресторане. Повар-универсал, мангал, пиццайоло.

Повар горячего цеха

з 05.2014 по 05.2016 (2 роки)
"Поплавок ", Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам . Контроль за качеством закупок. Соблюдение чистоты на рабочем месте.

Пиццейоло

з 02.2009 по 04.2014 (5 років 2 місяці)
"Сатори-Марио", Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам.

Пиццейоло

з 04.2007 по 05.2009 (2 роки 1 місяць)
"Максимус", Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Пиццейоло

з 08.2005 по 05.2007 (1 рік 9 місяців)
"Портофино", Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Научился готовить настоящую итальянскую пиццу

Освіта

Технолого- экономический колледж

Технолог общественного питания, Днепр (Днепропетровск)
Середня спеціальна, з 1996 по 1999 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Повар холодного цеха Повар мангала

Додаткова інформація

Собранность, внимательность, пунктуальность, умение работать в команде, желание учиться и постигать новые вершины в кулинарном мастерстве.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: