Резюме від 11 листопада 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3647190

Медсестра, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дубно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Бондар Тетяна Вікторівна
Дата та місце народження:
31 березня 1982 року, м. Дубно
Вік: 34 років
Сімейний стан: заміжня, є дитина 5 рjrsd
Адреса: м. Дубно, пров. Центральний 2, кв.4
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль:
Отримання постійної і офіційної роботи, а також знайти пристойне застосування своїм знанням і навичкам. Бажання кар’єрного росту.
Освіта:
З 1997 навчалась в Кременецькому медичному училищі імені А. Рачинського, в 2001 отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю - лікувальна справа і здобула кваліфікацію фельдшер.
З 2001 навчалась в Міжнародному університеті «Рівненській економіко – гуманітарний інститут» ім. академіка Степана Дем’янчука, в 2004 отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична реабілітація» та здобула кваліфікацію спеціаліст з фізичної реабілітації, викладач фізичного виховання і спорту.
З 2009 навчалась в ПВНЗ «Міжнародному економко – гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична реабілітація» та здобула кваліфікація магістр фізичної реабілітації, викладач фізичного виховання і спорту.
З 2011 навчаюсь на економічному факультеті післядипломної освіти ПВНЗ Міжнародного економко – гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем’янчука, в 2013 отримаю диплом про повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит» та здобуду кваліфікацію: економіст-фінансист.
Трудова діяльність:
2001 - 2004 працювала в Дубенській міській поліклініці на посаді старшої медичної сестри відділення реабілітації та відновного лікування.
З 2004 працювала в ПВНЗ Міжнародного економко – гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем’янчука м. Рівне на посаді асистента кафедри фізичної реабілітації.
З 2006 переведена на посаду викладача кафедри фізичної реабілітації.
З 2010 переведена на посадe старшого викладача кафедри фізичної реабілітації.
Робота за сумісництвом:
З 2002 – 2004 працювала Дубенській центральній районній лікарні на посаді маніпуляційної медичної сестри офтальмологічного відділення.
2007 - 2008 працювала медичною сестрою спортивно - оздоровчого комплексу м. Рівне.
Неофіційна робота:
2008 – 2010 працювала адміністратор - касир спортивно - оздоровчого комплексу м. Рівне.
Додаткова інформація:
Військовозобов’язана.
Закордонний паспорт.
2008 проходила навчання в ТзОВ «Вертекс» та отримала посвідчення касира.
2008 проходила навчання в закладі з підготовки водіїв транспортних засобів та отримала водійські права категорії «В».
2009 проходила стажування 1 місяць при Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна».
Знання мов
Українська – рідна; російська – вільно.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, впевнений користувач ПК, активна життєва позиція, маю здатність до швидкого навчання. Шкідливих звичок не маю.
Інтереси та захоплення:
Активний відпочинок, музика, кіно, спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: