Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Дмитро

Маркетолог (digital, розробка та реалізація стратегії присутності в інтернеті), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог (digital marketing), SEO-оптимизатор, SMM-, PPC-менеджер, Ремаркетинг

з 10.2018 по 01.2024 (5 років 3 місяці)
Ломбард «УМКВ і Компанія», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Маркетинг: розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА, збільшення її залученості.

SMM менеджер: створення нових та підтримка існуючих бізнес сторінок, груп, спільнот в соціальних мережах (Facebook, Twitter, Instagram та ін.), створення каналу на YouTube та просування контенту; робота з коментарями та особистими повідомленнями в соцмережах; відстеження трендів у соцмережах.

СЕО просування ресурсів, підтримка в робочому стані сторінок сайтів та інтернет магазинів (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінковка, генерація маси посилань на платній та безкоштовній основі. Аналіз трафіку відвідувачів інтернет ресурсів.

PPC-менеджер: створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Таргетована реклама у Facebook та Вконтакті. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика, піксель Facebook та діяльності конкурентів.

Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...
E-mail розсилки, створення та інтеграція чат-ботів.
Автоматизація маркетингу. Створення автоворонок продаж.
Налаштування та інтеграція маркетингових інструментів:
- Створення цільових сторінок: Clickfunnels, Elementor, ThriveTheme (Wordpress)
- Автовідповідачі: ActiveCampaign, Hubspot, Drip, AutopilotHQ (та інші)
- CRM системи: Hubspot CRM, Pipedrive
- Інструменти інтеграції: Zapier, Integromat, Segment, Stitchdata
Налаштування маркетингових воронок за допомогою перелічених вище служб.

Сворення сайтів, та інтернет магазинів, наповнення сайту, інтернет магазину, внесення та редагування інформації на сайт та інтернет-магазині, наповнення послугами та товрами, розміщення новин, анонсів та іншого контенту, seo оптимізація сайту, створення та наповнення контентом блогів.

Вміння працювати зі штучним інтелектом ШІ

Впевнений користувач програм редагування фото, відео та звуку.

Маркетолог (digital marketing), SEO-оптимизатор, SMM-, PPC-менеджер, Ремаркетинг

з 06.2015 по 10.2018 (3 роки 4 місяці)
ПроектСервісКом, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА, збільшення її залученості та забезпечення безпервного потоку клієнтів.
Створення та налаштування email-маркетингу, SEO, SMM, запуск Ремаркетингу, PPC-реклама її налаштування та оптимізація.
SMM менеджер: створення, розвиток та підтримка бізнес сторінок, груп, спільнот у соц. мережах (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ та ін.), канал на YouTube та просування, підтримка в порядку сторінок інтернет магазину (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінкування, генерація посилальної маси на платній та безкоштовній основі; PPC-менеджер: створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Таргетована реклама у Facebook та Вконтакті. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика, піксель Facebook та діяльності конкурентів.
Наповнення та редагування інформації на сайт, розміщення новин, анонсів та іншого контенту, seo оптимізація сайту, створення наповнення контетом, Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...
Впевнений користувач програм редагування фото, відео та звуку

Маркетолог, SEO-оптимізатор, PPC-менеджер, контент-менеджер, адміністратор сайта

з 12.2009 по 06.2015 (5 років 6 місяців)
Інтернет магазин "Домовик", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії роздрібної торгівлі меблями в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА та забезпечення безпервного потоку клієнтів.

Реклам: PPC-менеджер. Створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика та діяльності конкурентів.

Маркетинг в соціальних мережах: SMM-менеджер: створення та підтримка бізнес сторінок та спільнот у соціальних мережах (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ та ін.), створення каналів на YouTube та просування їх.

SEO оптимізація: просування та підтримка інтернет магазину (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінкування, генерація посилальної маси на платній та безкоштовній основі; внесення та редагування інформації про товари, розміщення новин, анонсів, акцій та іншого контенту.

Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...
Редагування фото контенту за допомогою Adobe Photoshop, редагування відео матеріалів за допомогою Adobe Premiere

Освіта

Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу

Технологія машинобудування, інженер-технолог, Івано-Франківськ
Вища, з 1992 по 1998 (6 років)

Львівський технікум радіоелектроніки

Обробка металів різанням, технік-технолог, Львів
Середня спеціальна, з 1983 по 1987 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс маркетинг

2017

Програмування в 1С

з 2020 року, по сьогоднішній день

Знання і навички

Налаштування показу реклами на потрібну ЦА на різних майданчиках Збір семантичного ядра Google Analytics Google Search Console HTML Screaming Frog SEO Spider Уміння аналізувати Ahrefs Serpstat Netpeak Spider CSS Розробка контент-плану Google Tag Manager Лінкбілдинг Уважність SEMrush WordPress Majestic SimilarWeb Google Ads MySQL Налаштування таргетованої реклами Креативність Створення Reels Canva Facebook Ads Manager Adobe Photoshop Ведення соціальних мереж MS Excel Ремаркетинг Trello Зйомка stories Проведення промокампаній Проведення розіграшів Організованість Вміння працювати зі штучним інтелектом ШІ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: