Резюме від 14 лютого 2018

Лариса

Администратор, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Психолог, преподаватель украинского языка

з 02.2012 по 06.2016 (4 роки 4 місяці)
исправительная колония (№142), воспитательная колония (17 лет), Павлоград (пенитенциарная система)

- надання психологічної допомоги засудженим та особам, узятим під варту;
- розробка та реалізація спільно з персоналом установи виконання покарань індивідуальних і групових програм психокорекційного і педагогічного впливу на засуджених з урахуванням їх індивідуальних особливостей, ступеня соціально-педагогичної занедбаності;
- підвищення психологічної майстерності персоналу установи, надання йому кваліфікованої допомоги, навчання формам та методам психологічного вивчення особистостей і середовища засуджених та осіб, узятих під варту, а також прийомам психолого-педагогічної корекції;
- узагальнення та впровадження в практику роботи установи сучасних методів психолого-педагогічного впливу на засуджених та осіб, узятих під варту.

За підсумками діяльності установи була тричі нагороджена дипломом як кращий працівник відділу, занесена на Дошку пошани установи.

Освіта

Днепропетровский государственный университет

Филолог, преподаватель украинского языка и литературы, Днепр (Днепропетровск)
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 9 місяців)

ДГУ входил в пятерку лучших вузов Советского Союза. По итогам моего обучения после третьего курса мне предложили работать на кафедре украинской литературы (отказалась по семейным обстоятельствам)

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я открытый, позитивный человек, люблю и умею общаться с людьми, коммуникабельна, имею навыки ведения переговоров; стрессоустойчива.
Мне характерен высокий уровень самоорганизации, порядочность,ориентированность на результат, высокая работоспособность; энергичность, активная жизненная позиция; инициативность, внимательность, ответственность, исполнительность.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: