Резюме від 2 листопада 2016

Максим

Дитячий тренер з футболу або фізичної підготовки, 2 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з експлуатації

з 08.2006 по 11.2016 (10 років 3 місяці)
Південно-Західна залізниця служба колії, Киев (Планування та звіт робіт поточного утримання колії)

Планування та звіти виконання робіт по колу своїх обов'язків. Стажор.

Освіта

БелГут, УкрДАЗТ

Будівельний, інженер будівник залізниць та штучних споруд, Гомель, Харьків
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Працював монтером колії з 2006-2009рр.,бригадиром колії 2009-2011рр.,майстром шляховим 2011-2016рр.,в цей же період виконував обов'язки начальника дільниць Ніжин-Чернігів та Чернігів-Гомель. Навчався заочно, але з великим бажанням. В даний час прхожу стажування в службі колії за професією інженер з експлуатації.

Додаткова інформація

Трьох разовий чемпіон Чернігівської обл. з футболу серед ПТНЗ 2004-2005-2006 рр. Капітан команди. Позиція воротар.Срібний призер Куликівського району з міні футболу 2009р.Срібний призер служби П турніру "Колійник" 2014 р. Срібний призер Південно-Західної залізниці з великого футболу 2015 р.Бронзовий призер Південно-Західної залізниці з міні футболу 2015 р. Володар кубку Чернігова 8х8 2015 р. Чемпіон Чернігівської обл. з панкратіону 2005р. та бронзовий призер м. Чернігів з рукопашного бою 2005 р.Подобається займатися такими видами спорту як: волейбол, шашки, шахмати.
Постійно займаюсь фізичною підготовкою самостійно. Під час кросу відпочиваю та удосконалююсь духовно.
Люблю спілкуватися з маленькими дітьми тому, що в маленькому віці їх мрії та фантазії не закидані проблемами дорослого життя і вони здатні вірити навіть в чудеса. Я теж вірю в чудеса і знаю як зробити так щоб їхні мрії стали реальністю.
Мрію стати тренером з першого класу (з першого тренування) та наважився спрробувати тільки зараз. Нажаль досвіду роботи не маю,але маю дуже велике бажання самовдосконалюватися.
У профспілковій роботі займаю посаду голови молодіжної Чернігівської дистанції колії та вхожу в склад ради Дорпрофсожу по спортивним питанням. На протязі всього життя живу з футболом в серці!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: